zdravím
potřebuji radu jestli máte zkušenost s tímto kolem. vím že jsou tam brzdy na nic, ale ty časem vyměním ostatní mi přijde docela dobrý a za cenu 30 k myslím, že dobrý, ale rád si vyslechnu vaše názory.
zdravím
potřebuji radu jestli máte zkušenost s tímto kolem. vím že jsou tam brzdy na nic, ale ty časem vyměním ostatní mi přijde docela dobrý a za cenu 30 k myslím, že dobrý, ale rád si vyslechnu vaše názory.
Jako základ pro tuning si myslim že pěkný. Karbon, pevný osy, vnitřní vedení, 2×11…
Zdravím,
rád bych vás požádal o názor na kolo Kross Level 11 za tuto cenu. Údajně na tom jezdila půl roku kolegyně prodavače, kterého jsem se ptal, co si mám představit pod pojmem testovací kolo.
Testovací kolo záleží jak moc a kdo na něm jezdil ale obecně se tyhle kolo moc nešetří. I když tohle vypadá dobře jen mne zaráží kolegynině a jezdila na XL ale je to možné, osobně bych kolo prohlédnu hlavně vidlic jestli není někde na kluzácích poškrabaná a poptal se na záruku .
Já bohužel nemám možnost to prohlédnout předem bo je prodejna na druhé straně republiky, tak jedině zaslat.
Prodavač mi nejdříve tvrdil, že na kole jezdili různi lidé a když jsem se ptal, jestli to bylo jako na vyzkoušení na prodejně pro zákazníky, tak mi zas řekl, že ne, že na tom kole jezdila půl roku jeho kolegyně, ale pak si koupila jiné. Takže to není testovací kolo, ale spíš bazar, pokud je to tak. Taky mě zarazilo, že na pánském kole ve velikosti XL jezdila kolegyně. Má to být ve stavu jako nové, vše seřízené. Na fotkách jsem si všiml škrábance na klice a odřena přehazka vzadu. Na rámu žádné oděrky údajně být nemají. Záruka je na to plná 2 roky.
Ta kolegyně jako že má přes 2m???:))
XL u kross jsou štaffle jak hrom :)
Podle tabulek u Krosu je velikost XL pro lidi od 190cm.