pořád nevím který smyk. Cenu chci do tisíce takže XTR je out
kdo vozí jeden z těchto at napíše svoje dojmy, dík
pořád nevím který smyk. Cenu chci do tisíce takže XTR je out
kdo vozí jeden z těchto at napíše svoje dojmy, dík
Sezonu vozím XT downswing (s horním tahem) a spokojenost. Předtím jsem měl na HT sezonu XT topswing (taky s horním tahem) a s tím jsem taky žádný závažný problém neměl, jen se mi o dost víc zasíral bahnem. Ale podle mě to nebudou žádný velký rozdíly a i ty Sramácký budou v pohodě.
Sram Xgen, mám ho rok a prakticky o něm nevim, má docela silnou pružinu a shazuje na menší bez problému. Vakl jsem nezaregistroval, nedrnčí jako předchozí Deore topswing :-)
Zatím ho mám chvíli a nemůžu srovnávat s ostatníma. Ale X.9 spokojenost.. Řadí pěkně…
X-9 je novější než X-Gen.Je o trochu lehčí, ale hlavně ho nahradil takže bych dal přednost novější verzi :-) XT udělá stejnou službu, takže ať vybereš cokoli z nich bude to OK
X-Gen 2006 zacina mat po pol roku vakel. Je to topswing, tak sa neda divit. Snad sa to nebude zvacsovat, zatial to na funkci (rostlinare) nema vplyv.
Nejlepsi – jak spolehlivosti, tak razeni, tak designem, tak vahou mi prijdou stary XTckovy. Jeste se obcas daj sehnat, navic za dobry ceny. Viz. muj zimak.
mě taky vadí že XT je těžkej jako kráva, starý XT i LX byly proti tomu peříčka, ale kde ho sehnat ve 34,9 ?
Obejdi nejaky kamenaky, treba budes mit stesti.
Jeste je moznost silnicni smyk na trojplacku a navarkovou objimku.
Jesli se dobře dívám na jeho kola, má horní tah, takže silniční ne :-(
to bude na nový kolo co stavím, ale taky horní tah
smem zvědavej, kdy začneš prosazovat na bika silniční páky, brzdy a ráfky;-)
Nejepsi presmykac?, zadny presmykac a jednu kudlu :-) Priklanim se k XT, u xgena se mi vymackaval doraz od vymezovaciho sroubu…
vím že to patří do bazaru, ale kdyby měl někdo zájem: mám úplně nový přesmykač Sram X.9, nikdy nepoužitý, omylem mi přišel s jinou objímkou. Prodám ho za cenu, za kterou jsem ho koupil (790,–). je jen na horní tah, objímka 31,8! pouze osobní předání v Praze.
XGen je hrozně citlivý na bahno, při obalení á la řízek přestává řadit na nejmenší placku. jo a celkem pravidelně se nějak podivně rozštelovává, takže ho každých pár týdnů musím nastavovat, aby řadil tak jak má. přiznávám, že shimano mi to nikdy nedělalo, ale stejně zůstanu u sramů, budu měnit za X.9.
tak to nvm co s nim delas – ja sem ho jednou nastavil a od ty doby porad funguje – i v blate…
taky tak, jednou nastavil a jede pořád v pohodě…
můj XT down. celkem trpí na nečistoty- strašně snadno se ucpe a neřadí na nejmenší pilu. kupodivu mu to vadí mnohem víc než starýmu topswingu…
tak dík všem nakonec jsem vzal XT
správná volba :O)