Čaute Mám v hledáčku Lapierre X-Control 313. Vím, že tady někteří na foru tento bajk vlastníte tak se na vás obracím s dotazem jestli jste s ním spokojeni. Budu rád za vaše postřehy, názory a připomínky k tomuto kolu.
Čaute Mám v hledáčku Lapierre X-Control 313. Vím, že tady někteří na foru tento bajk vlastníte tak se na vás obracím s dotazem jestli jste s ním spokojeni. Budu rád za vaše postřehy, názory a připomínky k tomuto kolu.
www.global-sport.cz/…rol-313.html přidávám odkaz
Na www.trinnity.cz ho mají ve výprodeji za cca 40tis. Jinak o něm nic nevím :-(
Taky bych ti Global-Cyklo moc nedoporucoval…
To je ten správný odkaz – www.trinnity.cz/DetailPage.asp?…
proč ne?
Mel jsem to formulovat jinak. U me ted pravdepodobne probiha spatna zkusenost, tot vse.
Běž do něho za těch 40 papírů je to skvělá volba:-)) Měl jsem ho, ale protože jsem „magor“ mechanik,leštič a neustálý měnič už ho nemám a o jízdních vlastnostech Ti nenapíšu od toho jsou tady „jiní“ :-) Zkus se obrátit na Otu to je jezdec :-) ota Lapierre X-control 313 ( XC )
Už jsem to na fóru někde psal. Tohle kolo mám a jsem docela spokojenej. Je to komfortní bicykl, docela lehkej a při šlapání se to skoro nehoupe. Co se týká využití zdvihu, tak vzadu využiju max 11 cm – žádný skoky, tzn. že je to progresivní. O moc víc už z toho asi nedostaneš. Vidlice je na tom podobně, využiju běžně tak 12 cm. Měl jsem strach, že s vidlicí 140mm nepůjde jezdit moc do kopce, ale je fakt že na tom vyjedu i víc než na starým hardtailu. Nakolik se na tom podílí 34 zubů vzadu bůh suď :-) Takže suma sumárum, pro mě, jako jezdce jezdící jak se říká „agresivní XC“ je to dost v pohodě. A ta cena? Ta je hodně v pohodě. Jinak viz můj profil. čau.
podepisuji vše do puntíku.nepatrná piha je ta progresivita na konci zdvihu.jinak je na tom moc pohodlné svezení,já jsem nadšený.
Btw. Oto budu se vyskytovat na setkání ČeMBy ve Velkých Karlovicích, třeba ti to tam taky vyjde. Že bychom se konečně někde potkali a splkli.
zatím to moc nevypadá,ale řeknu včas.jde o to, jak se to vyvine v práci