co myslíte nerozhodím je po prvním švihu??
24 drátů mi přijde málo.
http://www.kupkolo.cz/…10_5797.html
nebo jiné rešení do 3500 kč
Jak je to s náhradními díly a dráty na mavici??
děkuji
co myslíte nerozhodím je po prvním švihu??
24 drátů mi přijde málo.
http://www.kupkolo.cz/…10_5797.html
nebo jiné rešení do 3500 kč
Jak je to s náhradními díly a dráty na mavici??
děkuji
Az mi sezenes Crossmaxe za 3500,–, tak se ti budu klanet az k zemi:)
to tě budou bolet hodně záda jestli nevadí lonskej model
ride neni max ;o)
Dobra beru. Kam ti mam poslat svoji adresu?
Ahoj, mel bych taky zajem, dam i vice. 4500,– Mas li vic kusu neni problem, platim ihned, cash.
ted byly jedny SL na bazaru za tuhle cenu.
musel by sis ale nechat udělat návarky na véčka :)
chci novy na kotouce :-)
mi bylo jasný :)
na ebayi se daj jeste sehnat…
sam jsem premyslel ze bych jedny SLka vzal…
Taky se přidám.
A já debil teď na jedno kolo nechtěl platit za Cmaxi a dal tam Crosstraily za které jsem dal více než 3500 Kč.
Kdybych věděl, že jsem mohl mít Cmaxi za ty prachy…
pridam se k ostatnim a taky jedny vemu:) o jake se jedna? klidne nemusim mit SLR a stacej jen ST:)
Mně stačí taky ST :-)
ale jako kdyby byly teda jenom SLR, tak za tu cenu zkousnu i ten blbej 17 rafek no:))
Crossmax za 3,500? beru, hned :)
To samé jsem se ptala dnes tady.
AHA CROSSMAX A COSSRIDE TO SAMÉ NENÍ
jsou ty crossrady tak špatné??
ale ja bych chtel ty CMaxy:)
CRidy bych na tvoji vahu nekupoval, v podstate nevidim ani jediny duvod proc do nich jit… Na tvoji vahu tak Ctraily, abys nevykrvacel za maxy…
clovece co vlastne riesis? chces Cride za tri litre alebo Cmaxy za dvadsat?? kde si prisiel na to ze Cride je spatny? ale aby si nepovedal tak za mna:
mam tiez asi 100kg a Cridy na zimaku (predtym jazdne mojou drahou)a su uplne v pohode.
Cmaxy bych pri tvojej vahe uz asi radsej nahradil ekvivalentym Fulcrum Zero. Ja ich mam a uplne bez problemov. Cmaxy ma draha teraz na novom biku a ciste „na omak“ vyzeraju oproti tym fulcrumom o dost papierovejsie (co neznamena za su zle ale istota je istota).
tak treba CMaxy SX si myslim jsou v pohode i na tu vahu:))
no trochu si sa sekol, ale tak pri tvojej váhe by som radšej nejakú tú chvílku pošetril prachy a zavolil nejaké tie maxi :)z druhej ruky, alebo minimálne tie traili, no popravde ak nejazdíš nejaké náročnejšie trasy, to je asfalt, sem tam lesné chodníky, tak aj ridy vydržia.
***mám ridy a cca75 kíl, jazdím asfalt ale aj terén žiadne extrémy a nikdy som nemal ani mionimálnu osmičku a to mám dokonca véčkovú verziu, takže to viem určite :)
crossridy nejsou moc gut pro lidi nad 100 kilo :O( osobně bych volil klasickej záplet pro tebe…
preco? resp v com su klasicke zaplety oproti nim lepsie? (nerypem.)
dobře udělanej klasickej výplet bude mít větší tuhost než crossridy…
uz si za boha neviem presne spomenut kde to bolo (test v nejakom nemeckom platku) kde myticka „netuhost' a tzv. "rundlauf“ poriadne napnutych Cridov bola docela vyvratena a prilis sa nelisila od podstatne drahsich kolies. ale tazko povedat bez exaktneho merania.
On je problém taky v ročníku Crossridů. Ty nejstarší i když byly nejtěžší, tak tuhost měly znatelně horší.
Teď už je to pár let v celku ok a ne tak špatné.
já osobně jsem celekm zastáncem crossridů ale myslím že pro chlapa 100kg plus bude opravdu klasika nejlepší :O)
že já vůl dával za ty své tolik peněz :) teď jsem mohl mít skoro troje za tu cenu :):)
tak doporučte chytráci :-))
něco do 4 000
mno do 4000 éček můžeš mít fakt slušný kola :O) ja bych zaplet něco na chrisoj nebo bych si objednal I9ky :O)
Náby SramX9, ráfky Remerx (třeba Fastdisc)…
to by mohlo být a myslíš 24 vepředu a 32 vzadu??
kolik stojí dráty a niple??
chceš li poradit v kolech, tak oslov hnoje ;o) poradí,pomůže…
Na tu vahu bych z tech rafku mel strach. Precijen jsou dost lehky, vsadil bych aspon vzadu na neco masivnejsiho.
nechcel som rypat, som rad ze to povedal niekto iny.
pravda když má člověk přes metrák tak gramy nehoní
jde o to aby to něco vydrželo
GRAMY SA HONIA V CHLADNICKE :-)
z návodu ke kolům.
Recommended maximum weight of the cyclist and his
equipment: 100 kg.
osobně bych si nechal něco zaplést na 32 drátech, nějaké odkazy už sou nahoře nade mnou
CrossRide mám asi 4 roky. Moje váha kolem 100. Teď 97, ale už tam bylo i 110
A jsou v pohodě. Najeto tak 7tis…