• DaGr

Ahoj, jaký máte prosím názor, co se týče kvality rámu, popř. zkušenosti s ním a konfigurace komponent z hlediska ceny u tohoto kola?

https://www.kolanakladal.cz/…9-1x12-2023/

Moc sem toho na netu o tomto rámu nenašel a i výbava mi přijde za tuto cenu dobrá, akorát vidlice má malý zdvih. Přemýšlím, že ho koupím. Jsem pouze rekreační jezdec a výletím s rodinou, chci za to zapřáhnout dětský vozík. Občas se rád svezu sám Krkonošskými lesy s náročnějším terénem, ale žádná velká pila. Děkuji za vaše názory.

0 0
      • squalo  

Omg doporučit takovou mr*ku oproti tomu Maxbiku. Nemá to ani pevnou osu.

0 0
    • scalar  

Na tom rámu už jsem pár kol stavěl, je velmi dobrý, lehký, pevný, výborné zpracování, zahlazené sváry. Ale na vidlici se zdvihem 100mm.

0 0
      • DaGr  

Děkuji za Vaší reakci, jsem rád, že je to z Vaší zkušenosti dobrý rám. Ohledně té vidlice… Myslíte, že je ten zdvih malý? Tohle, co si chci koupit má také 100mm, konkrétně Suntour Raidon 32 Air RL 100mm Boost. Jinak zbytek výbavy myslíte, že je za tu cenu adekvátní?

0 0
        • scalar  

Nechápu, k čemu by byl na výlety s rodinou a vozíkem potřeba větší zdvih než 100mm.

Rozhodně by to chtělo brzdy se servem.

1 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.