Nemá to někdo, chci si ho koupit, sice meridu moc nemusím, ale mají dobrý splátkový prodej. Dík Filo
Nemá to někdo, chci si ho koupit, sice meridu moc nemusím, ale mají dobrý splátkový prodej. Dík Filo
mno..hodne lidi jsou lini:)..a kdyz nehodis link..tak ti nepovi nic:).. esik je to toto www.merida-bike.cz/…ej/am-3000-d tak bych se vykaslal na to ze nemas rad meridu......i kdyz nevim proc…ale neboj urco ji nebude mit moc lidi…v recenzach sama chvala.. osazeni fox,xt super:)..cena taky:)..ja bych ji bral:)..
No, mě taky hodně lidí odrazovalo od mojí Meridy(500-D), žáden zázrak, ale vrána k vráně sedá a já jsem velmi spokojen… :)
Půč si testovací 500D (je ale znatelně těžší) a uvidíš. Mi se naní jezdilo celkem fajn, ale nemám moc srovnání – určitě to není špatné kolo. Osazená je na svou cenu dost dobře.
Půč si testovací 500D (je ale znatelně těžší) a uvidíš. Mi se naní jezdilo celkem fajn, ale nemám moc srovnání – určitě to není špatné kolo. Osazená je na svou cenu dost dobře.
vždy jsem jezdil GT, ale zatím furt pevné i když se 130 cm v předu, bude to má první celokyvka…:-)) Je pravdou,že gt 5 0.1 ve stejné výbavě stojí o 20 litrů víc…:-( Jsem rozhodnut.....KUPUJI !!!!! Jinak Dík.....