Merida AM 800 D 2008 nebo Author A Ray 2008

38 nepřečtených
  • jery

nazdárek,jsem tu nový chtěl bych si koupit jedno z těchto kol a nevím které je lepší. máte s tím někdo zkušenosti?

0 0
    • jery  

tak co nikdo nemá meridu nebo autora

0 0
    • ceo  

Proč zrovna tyhle 2 kola? Nejsou moc srovnatelná. 

K zamyšlení:

Poison Phospor

Radon Q.L.T.

„Cube AMS Comp “:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?…

Mnohdy by se do peněz vešly i vyšší modely než uvedené..

0 0
    • Manhack  

Cus. Mam Meridu AM 800 r. 2007. Kupoval jsem ji loni v zari. Nemam ji co vytknout. jezdi lepe jak ja :-)

0 0
    • Almond  

Canyon :o))))

Nedávno jsem také vybíral fulla v téhle cenové kategorii, pořád jsem ale nebyl s něčím spokojený… Testoval jsem Meridu AM 800 2008, je to super funkční kolo, geometrie mi sedla, jediný co mi trochu vadilo byla vyšší hmotnost – hledal jsem dál, až jsem našel Canyon Nerve XC 4… Já vim, je to ohraný, ukamenujte mě :)

PS: Canyony uz letos nebudou, jedine pristi rok… Letos by se mozna dal sehnat jeste nejakej Cube nebo Radon, jak pise ceo

0 0
      • ceo  

Proto jsem Canyona vynechal a raději zrovna nabídl alternativy.

Z profilu je jasné, že Canyonu fandím a nemůžu na něj říct půl špatného slova.

0 0
        • jery  

děkuji všem,jak tady jeden řčkl, chci fulla do 35 000,jako každej nováček,na blbnutí,protože moc jezdit neumím, asi nebudu šplhat po skalách, spíš tak v lese,aby to bylo měkký taky trochu cyklistický stezky a sem tam nějakej sjezd nebo kopec.,skákání z obrubníku a tak

jo a myslíte si že je lepší koupit kolo roku 2008 teď na podzim nebo až na jaře? půjdou ceny dolů ?

0 0
          • Almond  

Já bych řekl, že jsme tvůj požadavek pochopili ;) A respektovali při doporučování alternativ…

Na jaře 2009 riskuješ to, že už by letošní modely mohly být vyprodané… V tu dobu bych šel radši do nových modelů od zmiňovaného Cube, Radon, Canyon :o)

0 0
      • jery  

proč už letos canyony nebudou,je o ně velký zájem? nemáš odkaz na jejich stránky?

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • burnout/syndrome1  

a co třeba toto? :

http://www.super-nakup.cz/…-elite-2008/

0 0
  • ceo

U Radonu bych si osobně vybral v dané ceně momentálně Stage 5

Při aktuální ceně jsi pořád pod 35.tis. a zdvih už je 125mm. To je super nabídka.  Pokud nehodláš jezdit závody, tak se toho zdvihu vůbec neboj. 

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.