nazdárek,jsem tu nový chtěl bych si koupit jedno z těchto kol a nevím které je lepší. máte s tím někdo zkušenosti?
nazdárek,jsem tu nový chtěl bych si koupit jedno z těchto kol a nevím které je lepší. máte s tím někdo zkušenosti?
tak co nikdo nemá meridu nebo autora
to jo, ale nikdo se k tomu dobrovolně nepřizná :-)
Merida ja takové normální kolo, celkem ověřená konstukce, pokud se nikam neženeš, tak bys mohl být spokojený.
PS: ale tobě stejně asi moc radit nepůjde, když podle výběru vlastně ani sám nevíš, co vlastně chceš ;-)
Myslím, že ví co chce. Fulla kolem 35t. Kč.
Tak jako drtivá většina full-nováčků. (včetně mě pár měsíců zpátky). A těžko to jde vysvětlit. Taky mám pořád nepořádek v kategoriích AM/Enduro a nevím ani moc jaká by byla celková změna přejít od XC se 100mm na AM se 130mm… Ale vím, že mm neuškodí (do určité míry), takže 130/140 klidně :)
To je ono,no.:) Proste chce zkusit fulla,taky jsem tohle řešil..Nakonec mam RM s tím že jsem si říkal,že na 150mm jezdit nebudu a ejhle,jezdim jen na 150mm vzadu..A je to ok..Da se s tim najet švih i 100km (vyzkoušeno:). Takže klidně ber něco vyššího..
Proč zrovna tyhle 2 kola? Nejsou moc srovnatelná.
K zamyšlení:
„Cube AMS Comp “:http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?…
Mnohdy by se do peněz vešly i vyšší modely než uvedené..
ceo: ten radon je teda pěknej
Cus. Mam Meridu AM 800 r. 2007. Kupoval jsem ji loni v zari. Nemam ji co vytknout. jezdi lepe jak ja :-)
Canyon :o))))
Nedávno jsem také vybíral fulla v téhle cenové kategorii, pořád jsem ale nebyl s něčím spokojený… Testoval jsem Meridu AM 800 2008, je to super funkční kolo, geometrie mi sedla, jediný co mi trochu vadilo byla vyšší hmotnost – hledal jsem dál, až jsem našel Canyon Nerve XC 4… Já vim, je to ohraný, ukamenujte mě :)
PS: Canyony uz letos nebudou, jedine pristi rok… Letos by se mozna dal sehnat jeste nejakej Cube nebo Radon, jak pise ceo
Proto jsem Canyona vynechal a raději zrovna nabídl alternativy.
Z profilu je jasné, že Canyonu fandím a nemůžu na něj říct půl špatného slova.
děkuji všem,jak tady jeden řčkl, chci fulla do 35 000,jako každej nováček,na blbnutí,protože moc jezdit neumím, asi nebudu šplhat po skalách, spíš tak v lese,aby to bylo měkký taky trochu cyklistický stezky a sem tam nějakej sjezd nebo kopec.,skákání z obrubníku a tak
jo a myslíte si že je lepší koupit kolo roku 2008 teď na podzim nebo až na jaře? půjdou ceny dolů ?
Já bych řekl, že jsme tvůj požadavek pochopili ;) A respektovali při doporučování alternativ…
Na jaře 2009 riskuješ to, že už by letošní modely mohly být vyprodané… V tu dobu bych šel radši do nových modelů od zmiňovaného Cube, Radon, Canyon :o)
proč už letos canyony nebudou,je o ně velký zájem? nemáš odkaz na jejich stránky?
Mnohé modely už v M nejsou. U některých udělali Special edition (pozměněné komponenty) za rozumnou cenu.
více „zde “:http://www.canyon.com/…untainbikes/
a co třeba toto? :
to vypadá podobně jak ten author
Ale právě,že to není Author
tak ten mi nejde otevřít
ctrl+c → ctrl+v ;-)
Tak tenhle je povedený :-)
jsem rád že jsem tě pobavil :)-
luxusni cena
U Radonu bych si osobně vybral v dané ceně momentálně Stage 5
Při aktuální ceně jsi pořád pod 35.tis. a zdvih už je 125mm. To je super nabídka. Pokud nehodláš jezdit závody, tak se toho zdvihu vůbec neboj.