Dobrý den chtěl bych poradit má někdo zkušenost s tímto kolem?Určitě bych tam dal jinou vidlu kterou by jste mi poradily?.
dík za odpovědi.
Dobrý den chtěl bych poradit má někdo zkušenost s tímto kolem?Určitě bych tam dal jinou vidlu kterou by jste mi poradily?.
dík za odpovědi.
To kolo vypadá dobře, jediná slabina bude ta vidlice. Otázka je, kolik peněz hodláš do výměny investice investovat.
Viděl bych to třeba na TORU.
právě bych tam chtěl dát rock shox toru 302 ale nevím kolik bych doplatil
jo ten ram jsem mel moznost testnout neni spatny ta vidle je opravdu tragedie!!!!!!!!!
No právě ja bych tam chtěl dát rock shox toru 302 ale nevím kolik mě to bude stát netušíš když odečtou tu co tam je?
zalezi kde to koupis kazdy ma jine ceny
A myslíš že bych se vlezl do 3,5tis.?
tak zkus zajit do konkretniho kramu a hod rec ja jen vim ze tahle vidlerado by merida je to suntur se pohybuje okolo 900kc na montovanem kole
ja jezdim na lonskem modelu a vidlici jsem vymenil na Toru 318 .Jinak s kolem jsem spokojen, protoze krome beznych investic (řetěz, kazeta, patky a destičky) jsem do nej nemusel cpat zadne penize, coz se pri mem stylu jizdy divim.
a kolik tě stál doplatek té vidly?
kupoval jsem ji pozdeji, a vyslo mi to tak na 4200. starou jsem prodal za 800 a koupil na kupkolo sundanou z noveho kola za 5000