Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli ma někdo zkušenosti s timto rámem a nebo mi dopuručil jiný rám v této ceně díky
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli ma někdo zkušenosti s timto rámem a nebo mi dopuručil jiný rám v této ceně díky
Hlavne je to perfektni gramarska zalezitost. 1,7g v 20" se asi nemuze pochlubit zadnej jinej ram:)
Vcera jsem vazil ram ve 21", 1420gramu…
A muzu vedet o jakem ramu je rec?
Tak ted nevim co jsi tim tedy chtel rict. Jednak tam maji v nabidce ramy ve velikosti 18" a 20", jednak tam je uvedeno 20" … 1,08Kg. Takze tvuj prispevek o vaze byl kritika, nebo pochvala? Bohuzel vsak vaha ramu nebude nich vypovidat o jeho vlastnostech.
Tim jsem jen chtel poukazat na to, ze ram neni nijak extremne tezky.
nauc se vkladat odkazy!!!
Ty odkazy neumí nebo nechce umět vkládat hodně lidí.Jsou líní se něco naučit nebo jsou pohodlní a spoléhají na to že to někdo jinej udělá za ně.
Nějakej těžkej, ne?
Prave naopak, je to nejaky mega ultralight – 1,7g :-)
Aha, no já na jednotky nekoukal :-D
Nejezdí ho Šíbl? Jestli je to on, tak asi blbej nebude:-)
Myslis, ze podle toho, kdo na cem jezdi se pozna, jak dobry je to kolo? :o)
jak by to pak viděl s p. Zimovčákem (pokud jsem s/zkomolil tak se omlouvám) :-P
Neco na tom je, ale zamysli se nad timhle: Neni nahodou smysl sponzoringu aby byl sponzor co nejvice videt? Bude sponzor videt lip, kdyz zavodnik dojede nekde vzadu nebo vyhraje? Co teda radsi ten sponzor udela – da zavodnikovi nejakou plecku aby se s tim porval sam nebo mu to aspon ulehci bezva kolem? Nerikam ze to je top extratrida, ale ze „asi blbej nebude“. Bude asi tak blbej, jak bohata je firma a jak ji zalezi na uspechu zavodnika. Nebo se pletu? Je to snad jinak?
Ono to zrejme plecka nebude, ale proste vlacit so sebou 700 gramov hmotnosti naviac oproti napriklad Scott Scale ten vykon mierne znizi. Urcite sa aj s tym da ale zajazdit velmi dobry vysledok.
Sponzor da zavodnikovi ram ktory chce co najviac propagovat a ktory je dost dobry, nemusi mu dat ten najlepsi. Urcite by vela ludi radsej jazdilo iny bike, ale proste jazdia co dostanu.
pozor, ty ramy na kterych jezdili sponzorovani jezdci byly uplně jiné než ty komerční!!! v týmu máme 2 takové kola, a jedno běžné a rozdil teda pořádný! to za prvé…
za druhé i tak je to pěkný šrot… větší šutr a rám se páře jak ubrus
za třetí design napiču
je to na hovno kolo
Pochybuju, ze by par deka rozhodlo o tom, jestli nekdo vyhraje nebo skonci hluboko v poli porazenych. I takova Hurikova jezdi(nebo jezdila?) na Rubenach a minimalne tady z BF by si je nikdo nekoupil. Ty jo? Proto, ze na nich jezdi Hurikova? Navic jak tu uz zaznelo- casto maji vyrobky pro zavodniky s tema z obchodu spolecny jen nazev.
se mi zda na „no name“ karbonovej ram docela drahej, kdyz v sezone 2009 bude k mani karbonovej Apache za 14 tis. (pry) – no uvidime na SportLifu – a dle me Apache bude obdoba ramu Axman M1…
No já bych neřekl, že je to zas až takovej „noname“ ;-)
ne? vyrabela to snad nejaka proverena firma s letitymi zkusenostmi? je to stejnej noname jako ty authory, apache, axmany atd
Ne že bych tomu nějak extra rozuměl, ale myslím si, že těch fabrik na výrobu karbonovejch rámu moc není, a že ze stejné továrny jde jak nějaká špičková merida, tak i třeba zrovna ten author.
No tak to si nemyslim:) Merida ma svoji fabriku, svuj vyvoj a presto konkretne jim moc neverim, nemam rad jejich testovani na zakaznicich. Treba ten author nema nic z toho. Takoveto noname ramy se delaji v jedne, dvou fabrikach, ale urco to neni nejaky lety provereny vyrobce se zkusenostmi s karbonem. Za takovehoto provereneho vyrobce beru treba Giant, Scott, v silnickach treba Look.
No zrovna sem četl na mtbs.cz nebo tam někde, že ve fabrice meridy se vyrábí tak pulka dalšich značek.
Zrovna Giant je taky docela velkej výrobce pro spoustu značek :-)
je to obyč šunt z číny, univerzalni karbonovy ram na ktery si ten šmečkař z MRX nechal nastříkat svoje logo.. nic vic
Jestil to správně chápu tak je to nějakej sponzor vašeho týmu…Tak buď rád,že jste něco dostali a nenadávaj tady na něj.Jinak univerzál karbonovy rámy používá 90% značek…
no comment…
Zdá se mi to nebo sis hned změnil profil?
xD
presne jak pises, navic stejnej ram si koupis za 400 usd pres ebay…
Ten MRX nemusi byt spatny,vaha bude sedet jezdi ho Sevcikova,Najsner..Kdyz tak se poohlidni po necem jinem treba PRODOLI MQC 705
Prodoli bych vzal kvůli tomu volitelnému airbrushi, kolo aspoň pak už nebude tak fádní :-)
ja uz se poohlidnul a vybral si jiny – priznam ze mrx bylo taky ve vyberu, ale vzhledem k tomu ze dovozce uz ramy nema a dalsi budou az nekdy v zime tak mam jinej ram, kterej ja na tom parametrama mnohem lip…
Mám ho už asi 3 měsíce jeden můj známej, zatím z jeho strany velká spokojenost, rám vyměnil za Duratec (což nechápu). Sám jsem na tom ale ještě neseděl…
tak treba to srovnani s Duratecem by me docela zajimalo… preci jen 18, 19 tycek za alu ram prumerne hmotnosti je proste dost :/
Kdyz se predimenzuje karbonovy ram, asi tezko bude moct normalne vazici osoba vyuzit jeho vlastnosti dane materialem. Co chces porovnavat?
přesně tak, stačí 1kg…
to je strašnej krupl…
proc myslis ? jezdil si ho ?
Ne ale už sem viděl docela dost fotek prasklýho maxariho je hodně tenhkej (trubky) a i protočený řidítka udělaj do rámu díru skrz…
to ale do kazdyho ramu kdyz s nim poradne spadnes…
řešilo se to na jednom zahraničním fóru sešlo se tam několik lidí co jim moc dlouho nevydrželi buďto je to jen nahoda nebo ten ram opravdu stojí za … je to můj názor praxí nepotvrzen.....
jo ja o tom taky neco malo slysel, taky byl ve vyberu ale je neco jinyho :-)
tak už to vyklop, ne? :)
viděl jsem vás v Táboře
dockej casu, cekam na komponenty aby to bylo komplet :-)
Silnička?
mtb, HT…carbon, jinak nuda SID,XTR
mno nevim připadá mi to jako stary licifery taky praskaly než tam další rok dali výztuhu třeba příští rok na tom bude maxari líp…