Včera jsem pokořil magickou hranici 260ti km/h. Jel jsem z Pradědu na mém exkluzivním kole Favorit F1…Nevěříte?Věřte!
Včera jsem pokořil magickou hranici 260ti km/h. Jel jsem z Pradědu na mém exkluzivním kole Favorit F1…Nevěříte?Věřte!
Mel si tam dat obrazek kachny :-)
tohle je přiléhavější Blboun Nejapný;-)
sračko. minulý léto jsem tam valil 300 k/h a přeskočil spuštěnou závoru na hvězdě. jel jsem na skládačce a na vozejku jsem měl prázdný lahváče
ty lahváče to vysvětlují :o)
už s Tebou nikam nejedu! :)
to byly kamošovy lahváče, ne moje :-) já mu je jenom vezl
A kromě toho, že ten příspěvek nemá žádnou invenci ani jako provokace (je vidět, že autor není schopen ani zajímavou provokaci vymyslet), tak navíc skutečný rychlostí rekord na kole ve sjezdu je větší.
mas pravdu a drzi ho borec, ktereho jsem poznal tady a ktery dokazal predjet kavasaki (jednoduche v nikoli w) a ktery spi s reprosema, ano zajiste, zasveceni jiz vedi, byl to OLKYC
OLKYC JE BŮH
prezident vesmíru, :-).
A skáče na silničce přes dvoje koleje naráz !!!
Ale to moje číslo bylo myšleno vážně. Moc ty rychlostní rekordy nesleduju. Teď jsem jem během pár sekund jeden našel ale netušim, jesltli už dávno znovu nebyl překonán. V roce 1995 Fred Romplberg na speciálně upraveném kole dal rychlost 269 km/h.
Tak tys asi nečet můj první thread, viď?:-)Když kecáš o provokaci…
to „vid“ si nech od cesty vole!!!!
co ti vadí na „vid“??? troubo
Z Moravy, ze ;o) Vim jak ste na to halivi, me to kamaradka uz taky skoro odnaucila :-)
*haklivi
Co vam na tom tak vadi?:o)
Viď? :-)
S tím nemám problém ani po rovině – natož z Pradědu – základ je nastavit na tachometru dost velký průměr kola, nebo namontovat do drátů tak 4 magnety a nebo raději obojí – nejsme přece troškaři že.
Slabota, teto rychlosti bezne dosahuju na kolobezce a to dokonce i pri mirnem stoupani (nechtej mne videt ve sjezdu)!!!! a pockejte az si koupim kolo… to budou rekordy! (vypada to ze Olkycuv syn dospel, naucil se cist, psat a ovladat PC)
neměls tam XTR nebo alespon XO takže je to nemožný… :)
A tady vidíte ten pokrok! Smrt cyklistům se vykašlal na fotbal a začal jezdit na kole.
je to clovek vsech sportu, tzv. multisportak. Pocitam ze kazdou chvili doda info o novem rekordu v podani v tenise nebo ze preplaval vcera za 3hodky Atlantsky ocean ackoliv kolem Kanarskych ostrovu bylo vyjimecne chladne pocasi a musel prorazet 30cm tlustym ledem.....
To byla oddechovka, podplaval Arktidu :-)
arktidu podplavává kamoš po pěti pivech, to je pro děcka. podplavat antarktidu, to je machrovina
:)))
:-)))
To já když jsem jel na Col du Galibier tak jsem do kopca jel 289 km/h a ještě jsem předjel Olkyca na Kavasaki.
dobrej nick :-)
Koukám, že na bf se jezdí 300 km/h normálně, ale tahle to dala po rovině:
Mě by zajímalo kolik by tak mohl jet cyklista kdyby mu foukal do zad vítr rychlostí 300km/h.
To zpřevodování je hezky vymyšlené, jen jeden převodník by se tam rozměrově nevešel. S 11 pastorkem by to vycházeno na 293 zubů :D
Ja tomu věřím
chlapi, diky fakt za pobaveni pri patecnim ranu fakt
Asi mel Eagla. S 1×11 to nedas.
Tak se zkus podivat o par radku vyse a pak mudruj ty.
Taky pěkný ,nechcu machroval ,ale dneska jsem předjel traktor :)))