Zdar chlapi,pokud nekde primo toto tema je,tak se predem omlovam,nenasel jsem.
Potreboval bych poradit. Nedavno jsem upgradoval radici systm z 3×9 na 2×10 Deore.
Vse se povedlo,vse funguje az na jednu vec.
Mam radici packy SL M6000,ktere uz nemaji nove prepinani na 2/3 rychlosti.
V manualu a tady na foru jsem se docetl,ze se to resi pouze dorazovym sroubem a ze se ma pouzit jen horni a prostredni pozice. Pozice LOW se nema pouzivat.
Ani za boha jsem to nedokazal takto nastavit. Nema nekdo nejaky postup nebo figl?
Odjebal jsem na tom lanko jak jsem ho dokola znasilnoval.:-(
Kdyz jsem nastavil packu na prostredni pozici a presmyk pustil na spodni,tak jsem tam dal lanko,nastavil doraz spodni a zdalo se ok. Jenze kdyz jsem chtel dat presmyk a retez na horni kolo tak jakoby packa nedokazala dat presmyk az na doraz. Jakoby chod packy nepobral cely rozsah pohybu.Presmyk zustal nekde na puli cesty. Kdyz jsem to udelal naopak a vice napnul lanko,aby presmyk byl dobre nahore,tak mi to zase packa nechtela po jednom zmacknuti shodit dolu.
Cele na hovno proste.
Ted to mam tak ze mam z pohledu jezdce ukazatel leve paky uplne vpravo-tedy dole. Kdyz chci retez na horni predni kolo,tak dam levou packu do polohy uprostred.
Vesmes to funguje ale porad nekde neco skrta. Jsem na to alergicky. Navic poloha 1×1–5 cca nejde jezdit. Presmyk brousi retez.
Poradte prosim jak ma vubec packa v realu fungovat a jak to nastavit.
Treba jsem debil a delam neco spatne. Nevim jestli je vadna packa nebo jsem vadny ja:-)
Diky moc borci!