Zdravim, nemáte někdo zkušenosti s tímto nosičem na sedlovku? Uvažuju o něm…Spolu s ním bych asi pořídil brašnu art. 550 (taky ji někdo nemáte? :) Jakýkoliv informace vítám (kromě informací o Olkycovi a od Olkyce :D)
Zdravim, nemáte někdo zkušenosti s tímto nosičem na sedlovku? Uvažuju o něm…Spolu s ním bych asi pořídil brašnu art. 550 (taky ji někdo nemáte? :) Jakýkoliv informace vítám (kromě informací o Olkycovi a od Olkyce :D)
Ja jsem mel podobny, ale ne primo od Sport Arsenal a na nem brasny od Sport Arsenal. Jel jsem s nim od Bratislavy k Balatonu a mel jsem jenom jeden vetsi problem. Brasny drncanim po cestach nejakym zpusobem ohly ty postranice a ty se dostaly do vypletu. Snazil jsem se postranice vratit do puvodni polohy ale bylo to cim dal horsi. Takze nakonec jsem musel postranicim odlehcit tak, ze jsem natahl ´pavouka´ ze spodu jedne brasny do spodu druhe. Vypadalo to sice jako kridla, ale ucel to splnilo. Takze si pred koupi radsi over, jak jsou ty postranice pevne, aby jsi nedopadl jako ja.
Moc dík za radu!Určitě před koupí půjdu do krámu a pořádně to prověřím :-) Můžu se zeptat, jaký brašny jsi na nosiči měl? Abych věděl co všechno takovej nosič snese :) Taky bych občas chtěl vyrazit na vícedenní vejlet na fullovi – na něj to hlavně chci.
Presne tyhle jsem mel, jak jsou na tom obrazku. Jedna z kazde strany a nhore na nosici stan a spacak. www.velotrade.cz/…ova-art-508/
Fakt? Ten nisič je dimenzovaný asi na 8 kg,ne?Tyhle brašny maj každá 17 litrů + stan a spacák…to bych se docela bál…Tys to měl na HT,ne?
Jojo HT, ten co je v profilu. Ale az na tu zavadu co jsem napsal, prezily bez uhony.
Jestli jsi to vez i na tý karbonový sedlovce tak klobouk dolů! Jak před sedlovkou tak před tvojí odvahou :) Doufám že mě to taky tolik vydrží..
Na karbonove jsem to nastesti nevez, tehdy jsem mel jeste hlinkovou odlehcovanou. Na tu karbonovou nevim jestli bych si vubec troufl to pidelat.
Jo přítulce jsem ho pořídil, aby nebyla tak zatěžovaná. Trochu jsem profrézoval objímku a tím pádem jsem ho namontoval na rámovou sedlovou trubku místo objímky, větší pevnost a nižší těžiště, jinak při vožení velkých brašen se ulomily ty velké bočníky, tak že už používá jenom ty malé a malou Art.450 www.sportarsenal.cz/…y_nosic.html no a hold velký náklad tahám já :-)
Vytáhnu tohle vlákno. Má někdo zkušenosti s přídavnou brašnou na láhev Sport Arsenal 508.3 ? Zajímá mě možnost upevnění na ramenní popruh obyčejného batohu.
Pokud prý není ten ramenní popruh nějak extrémě široký, tak by to meměl být problém.
Používám nosič " Sport Arsenal":http://www.velotrade.cz/…ort-arsenal/ ART. 001 ZADNÍ EXPEDIČNÍ NOSIČ
a brašny 2× ART. 508 – BRAŠNA NA NOSIČ – VELKOOBJEMOVÁ
a jsem s tím nad míru spokojen.
O popruhu nevím nic, ale vypadá zajímavě, zkus si ho v některé prodejně nejdřív prohlídnout, vyzkoušet…
Trochu out z tématu ..