Co zajet zas jednou na Bukárnu? Sraz bych viděl tak v 15.30 na Klajdě? Pokud nebude metr sněhu a orkán tak by to šlo,ne? Hm?
Co zajet zas jednou na Bukárnu? Sraz bych viděl tak v 15.30 na Klajdě? Pokud nebude metr sněhu a orkán tak by to šlo,ne? Hm?
změny možné;)
Ty voe, ses zblaznil? Jasne ze JEDU! ;-))
To je skoro nerealny termin … to bych asi zmrznul rano do prace :) … uvidim …
Termin posunem – ja taky tak brzo nebudu moct.
že by? se nějak pokusím ošidit robotu na panským. :) Viděl bych to ale až tak na 18hod.
Klidně pozdějc… Je mi to fuk.. jedu za jakýchkoli klimatických podmínek:)
Tak to musíte vzít Pepka, to je nočňák.
P.S. Já to vidím na příští tejden, to bude lepší počas.
S chrtama nejezdím! Na Bukárnu dojedu sotva ve dne, v noci tak max. Říčky a z5.
Alee to dojedeš:)
Sem naznal, že můžu jezdit buď v noci, ale na suchu a v relativním teple, nebo v zimě, ale ve dne, nebo na blatě,ale ve dne. Jiné kombinace? např: noc a ošlizlo, nebo noc a zima jsou pro mě nebezpečný (přeci jenom su už starší člověk.
Chtelo by to prekecat nekoho, kdo ma dobry svetlo. Me dneska exly baterky :-D
Slou? :)
Ty mlč:-D Ty bys potřebovala 100W teslu:-)
nebo brejle :)
Spis bilou hul :D
To není „prdel“ ;) ale na zadek Ti s ní můžu dat a rovných pětadvacet!!
:))))
Bujim bujim :D
Taky jsem si na neho vzpomnel :-)
Jako na N.Teslu jó ?
Maňas, podivej se, kam sem zaradil svuj prispevek ;-) Myslel jsem Sloua.
Samo, to byl pokus o ftip. To je příprava na víkend – finskej model. Jestlipak víš co to je ?
No tak to teda nevim.
Vodka v sauně?
Skoro. Přes tejden makaj, přes víkend … /chlast-slast/.
Jako myslíte CatEye? :))
Hm, škoda, že to nebylo asi na mě.
Jedu v sobotu! Dófám, že bude hořet v krbu, bude držková polífka a rum do čaju.....Návrat řešit nebudu. Výjezd upřesním.
Hmmm a co takhle to posunout blíž realitě (pro mne :) ) a odpich si dát ve 3/4 na 4 … hmmmm..
Klidně v 5 mně je to fakt jedno… Cíl je Bukárna..
Po ranni vanici se docela vycasilo, uz se nemuzu dockat :-)
A ted vsichni vite, kde makam :-)
vodkud to fotíš? to je hodně blízko :)
Krizovatka Kotlarska x Pionyrska – jedenactipatrovej barak na rohu :-)
jj vidim :)
Takže definitivni termin je odjezd ve 4 od klajdy…
Bohuzel nejsu v praci na biku, v tech srackach co byly rano me ho bylo lito, priste…
je moc málo sněhu a všechno bude rozmočený… Tedy nic pro mě. Ale já bych vám stejně nestačil ;o)
Škoda, že ste nejeli.. Nakonec dojel aji Mastihuba;) Nic, du se preslict a do betle…
No nic, du se zabalit do perin a du do rakve ;-)
Brou noc.. :o)
Blázni.
The Real MTB – Return To Nature :-D
Night Ride je suuuper … škoda, že jsem nemohl zůstat do konce :)
Jsem se nasral a objednal Sigmu, tak to teprv bude Night Ride :-)
a jakú ?
A co Silva?
Silva nebyt muj salek kava :-)
A já zase po tmě:)
Jak zase, jedinej kdo jel vcera po tme, jsem byl ja :-(
Zadní mi umřela hned za Bukovinkou, to ve předu nesvítilo taky..teda trochu..ale pro mě pro slepou to bylo děsný..a ještě k tomu jsem jela sama až dom..no docela mazec..;)
Vy jste teda sebevrazi, to jste jeli nazpět po silnici? a bez světel ? A mě připadá moje 20W halogen + 5W čelovka trochu málo :-)
Nooo.. Polka se segrou jeli po asfaltu a my s Mastihubem frčeli přes říčky… Já s bludičkou od smartu myslim a Mastihuba má myslím Hellu? Od Mušky sem jel bez světel..:) Ale pohoda;)
Jela jsem sama…a Polka taky..nějak se to nevychytalo..:(
Nevim co je na tom k smíchu. Domluva zněla jet v klidu údolím. Trhat v noci partu je celkem nezodpovědný nehledě na to že člověk pak přemejšlí co vás kde sundá.
Jinak nemislíte že je na čase se trošku osvětlit?
Posezení OK. :)
To známe to v klidu…:) jsem se po silnici zrovna neflákala a brácha byl doma o 15min později…hmm
Tak to jsme se dost flákali. :) Příště to bude naopak. :)
máš dobrej výhled na bordel :o) tam bydlíš nebo pracuješ? (bydlet bych tam nechtěl…)