Praskl mi na pedále ten díl, který drží pružinu a je v něm přichycený sroubek na povolování/dotahování. Nevíte, zda se dá někde sehnat? díky moc, nechce se mi kupovat nový pedál.
Praskl mi na pedále ten díl, který drží pružinu a je v něm přichycený sroubek na povolování/dotahování. Nevíte, zda se dá někde sehnat? díky moc, nechce se mi kupovat nový pedál.
A já myslel že jsou nezničitelný. Zkus kamenné obchody, občas někde něco maj v krabici, jen tam musí být ochotný prodávající.
Díky, zkusím. Dneska jsem volal do pár servisů, ale nikde to neměli. Budu muset najít nějaký malý zapadlý, co dokáže asi vše.
Jestli je to u 540 stejný, mohl bych ti to sundat. Mám tu jedny v krabici s věcmi do sběrných surovin, ale tohle by mohlo být ještě použitelné. :)
Záleží, jestli by se to vyplatilo posílat.
To by bylo výborný. Návod je stejný pro oba typy, a dle fotek na internetu to tak i vypadá. Byl bych ti velice vděčný. Já se pohybuji konstantně mezi Brnem a Prahou. Případně by se mi to vyplatilo i poštou. Stále je tu totiž varianta, že se to běžně sehnat nedá.
Tak to jedině tou poštou. Kdybys to nesehnal, tak se můžem domluvit. Když mi zaplatíš poštovné převodem, tak to můžu poslat jako „psaní“ a bude to za pár korun.
Ještě se rači mrknu, jak to vypadá, ale myslím, že tomuhle by nemělo nic být.
Tak jsem obešel 3 servisy a nikde to nemají. Jestli bych tě tak mohl poprosit o zaslání. Dej mi vědět, jestli ti vyhovuje dobírka, nebo zaslání peněz na účet předem. email na mě je: martin@dodmund.cz
Před díky moc!