Ahojte!
Mám rám RB (ještě neosazený) a narazil jsem na dost blbý problém. Zadní náboj náboj mám Bontrager RL a ostatní osy jím normálně projdou. Setkali jste se někdo s podobným problémem?
Díky!
Ahojte!
Mám rám RB (ještě neosazený) a narazil jsem na dost blbý problém. Zadní náboj náboj mám Bontrager RL a ostatní osy jím normálně projdou. Setkali jste se někdo s podobným problémem?
Díky!
Zkus osu poválet po rovné ploše (osazení musí být mimo plochu) jestli není ohnutá. Každopádně jsi mně moc nepotěšil chystám se taky kupovat nový HT rám od RB :-(
nemalujte čerta na zeď, já si objednal taky RB i s osou, co nabízejí :-)
Přesně, rám je nádherný. Jsem z něj nadšený! Je to můj už čtvrtý rám od RB a nikdy žádný problém nebyl.
Teď jen ta osa, ale dost možná to nebude problém té osy. :) I když bych byl radši, kdyby to problém v ose byl, ta není problém vyměnit..
Je to nejspíš problém kdy
a po jake cca vzdalenosti z kraje naboje se to „zasekne“? a ze strany od kazety nebo od kotouce?
Díky všem za rady. Rozebral jsem náboj komplet a je to vnitřní osou náboje, která nedosedá správně ke koncovkám. Koncovky jsou ok, ale vnitřní dutá osa je jakoby lehce vyosená. Tím se tam tvoří celkem výrazná hrana. Zítra jí zakulatím a narazím zpět.
Uvidí se co to udělá, každopádně díky za rady! :)
co je to vnitřní dutá osa?
pokud je to system DT je tam Alu osa z jednoho kusu
Tak jesm zkoušel svou osu RB 12×142 do nabu DT 350 a vše v pohodě , osa jde lehce žádné drhnuti nic .