Myslíte,že je to dobrá volba?
Myslíte,že je to dobrá volba?
dobrá volba, ale na co?
Chtěl bych je na ježdění po lese,po asfaltu taky,ale jen trochu a taky na menší FR.Chtěl bych je na přední i zadní kola.
Když už kup si kevlarové. Drátové jsou fakt hodně těžké, jeden bude vážit tak 3/4 kila
Jinak nejedou zas tak špatně ani po asfaltu, kvůli tvarování těch prostředních špuntů a v terénu jsou to fakt držáky
Dle měření jedou na tvrdém povrchu opravdu bídně. Vlastně se ani neví, jak přesně, naměřili jim v bike magazinu přes 45W potřebných pro překonání valivého odporu. A přesně se to neví proto, protože přes 45W jim to jejich zařízení už neměří, to je limit.
Pro srování další hodnoty dalších plášťů byly v threadu o RR.
Sakra, a já myslel, že nemám natrénováno :-)
To se spolu ale nijak nevylučuje :-)
no vzhledem k tomu ze nevegalu je asi milion typu… tak nejde hodnotit tak nejak obecne…
obyc s dratem vs kevlar a mam dojem ze snad nektere ty lepsi jsou dvousmesovy – na tom uz se pojede lip
ale jinak na naky hobby „sjezdovani“ (na zavodni DH asi neni dost odolnej) je to celkem OK plast…
Mám s nimi čerstvou zkušenost.
Protože bylo blatíčko a já jezdím normálně na H. pythonech,tak jsem chtěl pořídit něco na čem bych mohl vyjet i do těžkého terénu.
Shodou okolností je měli v obchodě ze slevou za 160 kč /1ks,tak jsem je vzal.
A zkušenost: V blátě drželi skvěle stopu a vyjel jsem s nimi i prudší blátivé kopečky,na mokrých šutrech na ně byl spoleh ,ale trošku se zanášely a bordel z nich lítal až při rychlosti cca 30km/h.
Na silnici nepopřeli svůj vzorek a při rozjezdu se mi zdálo,že jedu s cca o 4kg těžším strojem.čili na nějaké lítaní po silnici to rozhodně není.
Takže do těžšího terénu určitě ano,na ježdění po asvaltu určitě jen z nurnosti.
samočištění spíše průměr