Poněkolikátý…
30 dní na kole = maximálně eliminovat riziko problému…
Bezduše, spešl epic…
Díky!
Poněkolikátý…
30 dní na kole = maximálně eliminovat riziko problému…
Bezduše, spešl epic…
Díky!
Anketa: jakou kombinaci?
Sice jsem ti nějak hlasoval, ale to jsem nechtěl a asi to nejde vzít zpátky.
Vozíš duše nebo jedeš bez?
bez, viz výše
Nějakou jinou kombinaci nechceš?
jinou ne, pls
Peggy Marvanový vozí X-king + raceking
uznavam ze Peggy je silnej argument ;-) ale conti nemam vyzkouseny, nevyznam se v nich a vim ze je na ne dost protichudnych nazoru…
+1 jel jsem s tím Tuscany trail, conti mají slušnou výdrž, na bezduše nutná verze protection.
na epicu
Podobnou kombinaci beru na traily – Rychleby apod. Ale kvůli těm několika kilometrům v bordelu na Mílích… Mně to přijde předimenzované a radši pojedu opatrně (a budu v cíli o den dříve).
+1
Ardent je overkill, váha v rozměru 2,4 je 890g. Ikon s EXO na bezduši vydrží na předku 3000 km v pohodě, boky jsou solidní. Mám Ardent rád a jezdím ho, ale jet na tom někam extra daleko bych nechtěl. Navíc v bahně se zanáší, pokud jde o vedení na předku tak bych radši dal Forecaster, ale Ikon je taky v pohodě (v bahně Ardent nemá zas tak velkou výhodu proti Ikonu, možná tak na mokrejch kořenech).
Mountain King II ProTection je dobrý univerzál který se nezanaší vhodný spíše na předek, vzadu hůře brzdí
X-king alias At ride alis Crossking je podle mne super univerzál. Samozřejmě ve verzi Protection a black chilli
Crossking Protection Blackchilli na zadku se mi moc nelíbil, vydržel sice 2500 km, ale od 1500 km ztratil dost trakci a začal prochcávat (dokud mlíko nevyschlo úplně, pak dal ještě pár set km bez defektu na sucho). Je fakt že byl po obvodě dost posekanej, i figury ale boky celkem pěkný. Byla to teda verze 2,2.
Mohu se zeptat na zkušenost mezi Cross King ProTection a Cross King ShieldWall System. Protection verze má BlackChili a je o dost dražší než ShieldWall System.
Srovnání nemám, ale pláště dělají obrovský rozdíl v celkovém projevu kola, to je podle mě místo, kde se absolutně nevyplatí šetřit. Navíc když na bezduších vydrží 2× déle než dřív s dušema. Já bych bral jedině Protection. Ale jak říkám, i když ho tady dost lidí chválí, mě Continental moc nepřesvědčil, mám radši Maxxis.
Aktuálně vozím maxxis forecaster a recon race 29×2.35 a jsem spokojen. Klidně bych je vzal i na míle. Akorát kde je sehnat. Připadá mi že pláště nejsou poradně k dostání. Z toho důvodu zvažuji continental cross king protection a continental Mountain king protection.
to opravdu nekde nekdo psal ze bezdus plast vydrzi 2× tolik co s dusi?
OK, klidne vezmu dva ikony – hlasovani vypada jasne.
Maxxisy jsem nikdy nemel, proto se ujistuju, ale uz minule na 1000 mil jste mi je doporucovali a kamaradka to na nich taky dala.
Ad vaha ardentu – ty spesly GC jsou prej jeste o fous tezsi, i kdyz vyrobce tvrdi neco jinyho…
proc nevezmes plaste co bezne vozis? ikony jsou fajn, ale spis do sucha.