Za chvíľu ma čaká výmena platničiek a neviem aké mám kúpiť. Radíte nejaké drahšie a od inej značky alebo originál Shimano? A zmes aká? Chcem nejakú čo vydrží trošku dlhšie a oproti originál platničkám brzdí lepšie. Viete mi niečo poradiť?
Za chvíľu ma čaká výmena platničiek a neviem aké mám kúpiť. Radíte nejaké drahšie a od inej značky alebo originál Shimano? A zmes aká? Chcem nejakú čo vydrží trošku dlhšie a oproti originál platničkám brzdí lepšie. Viete mi niečo poradiť?
Originaly shimano vetsinou stoji za prd. Osobne mam rad organiky Fastop.
Diki a sú organické a sintrované ak sa nemýlim. Sú teda lepšie organické?
U Fastopu mam zkusenost jen s organikou. Sintr jsem zkousel jen v podani Goldfrenu a Avidu a moc mi nesedi jeho pozdejsi nastup, az se ohreje. Zase po ohrati vydrzi brzdit dyl, neni tak lehky ho utavit. Taky vic zere kotouce, ale pri dnesnich cenach kotoucu, pokud nemas treba Hope, to asi nema smysl resit.
Takže zoberiem organické a prosím hodil by si mi ešte link na môj typ? Pretože ako som tak hľadal tie platničky bývajú označené pod kódom a netuším aký typ sú tie moje.
Pokud se nepletu, tak by to mely byt tyto.
Toto je odkaz na dovozce, jinde bys asi nasel o nejakou korunu levneji.
Tak budem kupovať asi tieto. Budú mi pasovať? Tvarom sa mi zdajú také isté, no v popise uvedené nie sú. Za rady dik.
Jo.