Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Máte někdo CS 600 nebo 400? Jaký je v tom rozdil (něco jsem už četl ohledně přenosu dat atd …) máte s tím nějaké zkušenosti…ktrý je pepší :-)
Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Máte někdo CS 600 nebo 400? Jaký je v tom rozdil (něco jsem už četl ohledně přenosu dat atd …) máte s tím nějaké zkušenosti…ktrý je pepší :-)
čím vyšší číslo modelu tím lepší – místo blbých dotazů na BF si přečti návody a popis funkcí pokud opravdu plánuješ utratit hezkých pár tisíc za ty Polary.
Jinak mám teda CS200
Mám CS600, ale nemám srovnání s ničím jiným. Dosah je cca 10m, což je na kolo víc než dost. Přenos je proti CS100–400 na jiné frekvenci (2,4GHz). Řekl bych, že CS 600 a CS400 jsou až na frekvenci přenosu stejné.
CS600 by měl mít lepší přenos mezi čidlama a Polarem(WIND přenos), možnost 3 kol, možnost powermetru. CS400 má „obyč“ přenos, dvě kola, žádný powermetr.
mám 725, spokojenost (už)
V cem byl problem?
čekal jsem trošku jiné funkce, co se týká evidence času v nastavených zónách, ale už jsem se stím smířil, zvukově nesignalizuje překročení zóny, pokud to máš jako tachometr na kole, jsou to ale jen takové detaily, spokojenost převažuje
nemůžu mluvit za 725, CS400 pípá překročení nastavené zóny(ať už pod nebo nad) pípnutím při každém úderu srdce
725 to dělá taky, ale pouze, pokud to nemáš zároveň jako cyklocomp
aha, to u CS řady odpadá, ta je jako cyklokomp pořád :-)
725 k tomu primárně není určený, ale funguje ve všech směrech parádně i jako cyklocomp…
Jakou máš prosím tě zkušenost s výškoměrem? jak často ho kalibruješ? Já jsem ho nakalibroval doma (pokojová teplota) podle údajů z gps, a nyní mě při měření venku ukazuje o cca 150 vyšší počáteční n. výšku. Nevíš co jsem mohl udělat špatně? Díky za odpověď
teplota bude asi problém
myslel jsem si to. cili kalibruje´š před každou vyjíždkou?
Nastoupaný metry by to mělo ukázat stejně. Rozdíl bude jen v aktuální (a nejvyšší, nejnižší) nadmořský výšce. Teda, vliv má samozřejmě i průběh počasí. S HACem se mně daří nastoupat nějaký ty metry i na válcích, obzvlášť při větších změnách počasí. :-)
dikesv všem. Můžeme za měsíc porovnávat šutříku na moravě:) jak se těšíš? já tůůůůůze:)
Moc se těším. Jen neonemocnět jak loni…
ne neřeším, jak píše Šutřík nade mnou nastoupané metry to ukáže a jestly je rozdíl v počátku není podstatné.
Jinak nastav skalibruj venku a při teplotě v ktéré jezdíš a mělo by to býr OK
CS400 mám nastavenou na autimatickou kalibraci na domácí výšku, když vyjíždím z práce tak už vim z kolika metrů jedu a opravim doma, když jedu od někud z cizího místa, tak si místo najdu na mapě a opravim to až v PC
dělá mi to taky cca 100m, před každou vyjížďkou kalibruju…
No ja mam 725 taky a pokud chces mit spravne i nadmorskou vysku, tak je kalibrace pred kazdou jizdou podstatna. No vlastne se to da pak upravit i v tom SW co k tomu je. Akorat musis vedet vychozi a konecnou nadmorskou vysku. Spise nez na teplote to zalezi na aktualnim tlaku vzduchu. Nic jineho nez tlak vzduchu to pri prepoctu na vysku urcite nebere v potaz.
Čus.
Taky řeším jestli CS400 nebo CS600.
Beru k tomu i kadenci, nevíte někdo, jestli u CS400 není problém s přenosem kadence? Jesti je dostačující dosah..
Pozivam CS400 se snimacem kadence, zadny problem jsem nepozoroval.
Ok, díky moc