• Axe

Zdravím, chtěl jsem se zeptat. Máte někdo CS 600 nebo 400? Jaký je v tom rozdil (něco jsem už četl ohledně přenosu dat atd …) máte s tím nějaké zkušenosti…ktrý je pepší :-)

0 0
    • kubad  

čím vyšší číslo modelu tím lepší – místo blbých dotazů na BF si přečti návody a popis funkcí pokud opravdu plánuješ utratit hezkých pár tisíc za ty Polary.

Jinak mám teda CS200

0 0
    • faba  

Mám CS600, ale nemám srovnání s ničím jiným. Dosah je cca 10m, což je na kolo víc než dost. Přenos je proti CS100–400 na jiné frekvenci (2,4GHz). Řekl bych, že CS 600 a CS400 jsou až na frekvenci přenosu stejné.

0 0
    • Pebe  

CS600 by měl mít lepší přenos mezi čidlama a Polarem(WIND přenos), možnost 3 kol, možnost powermetru. CS400 má „obyč“ přenos, dvě kola, žádný powermetr.

0 0
    • Zerocool  

mám 725, spokojenost (už)

0 0
      • Maadaf  

V cem byl problem?

0 0
        • Zerocool  

čekal jsem trošku jiné funkce, co se týká evidence času v nastavených zónách, ale už jsem se stím smířil, zvukově nesignalizuje překročení zóny, pokud to máš jako tachometr na kole, jsou to ale jen takové detaily, spokojenost převažuje

0 0
          • Pebe  

nemůžu mluvit za 725, CS400 pípá překročení nastavené zóny(ať už pod nebo nad) pípnutím při každém úderu srdce

0 0
            • Zerocool  

725 to dělá taky, ale pouze, pokud to nemáš zároveň jako cyklocomp

0 0
              • Pebe  

aha, to u CS řady odpadá, ta je jako cyklokomp pořád :-)

0 0
                • Zerocool  

725 k tomu primárně není určený, ale funguje ve všech směrech parádně i jako cyklocomp…

0 0
                  • gavoš  

Jakou máš prosím tě zkušenost s výškoměrem? jak často ho kalibruješ? Já jsem ho nakalibroval doma (pokojová teplota) podle údajů z gps, a nyní mě při měření venku ukazuje o cca 150 vyšší počáteční n. výšku. Nevíš co jsem mohl udělat špatně? Díky za odpověď

0 0
                    • kubad  

teplota bude asi problém

0 0
                      • gavoš  

myslel jsem si to. cili kalibruje´š před každou vyjíždkou?

0 0
                        • kámen úrazu1  

Nastoupaný metry by to mělo ukázat stejně. Rozdíl bude jen v aktuální (a nejvyšší, nejnižší) nadmořský výšce. Teda, vliv má samozřejmě i průběh počasí. S HACem se mně daří nastoupat nějaký ty metry i na válcích, obzvlášť při větších změnách počasí. :-)

0 0
                          • gavoš  

dikesv všem. Můžeme za měsíc porovnávat šutříku na moravě:) jak se těšíš? já tůůůůůze:)

0 0
                        • kubad  

ne neřeším, jak píše Šutřík nade mnou nastoupané metry to ukáže a jestly je rozdíl v počátku není podstatné.

Jinak nastav skalibruj venku a při teplotě v ktéré jezdíš a mělo by to býr OK

0 0
                        • Pebe  

CS400 mám nastavenou na autimatickou kalibraci na domácí výšku, když vyjíždím z práce tak už vim z kolika metrů jedu a opravim doma, když jedu od někud z cizího místa, tak si místo najdu na mapě a opravim to až v PC

0 0
                    • Zerocool  

dělá mi to taky cca 100m, před každou vyjížďkou kalibruju…

0 0
                    • kamilk  

No ja mam 725 taky a pokud chces mit spravne i nadmorskou vysku, tak je kalibrace pred kazdou jizdou podstatna. No vlastne se to da pak upravit i v tom SW co k tomu je. Akorat musis vedet vychozi a konecnou nadmorskou vysku. Spise nez na teplote to zalezi na aktualnim tlaku vzduchu. Nic jineho nez tlak vzduchu to pri prepoctu na vysku urcite nebere v potaz.

0 0
    • Babec  

Čus.

Taky řeším jestli CS400 nebo CS600.

Beru k tomu i kadenci, nevíte někdo, jestli u CS400 není problém s přenosem kadence? Jesti je dostačující dosah..

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.