Stojím před koupí nového tachometru. Rozhoduji se mezi Polarem CS 600 a Sigmou Rox 8.1. Sigma je levnější a umí totéž jako Polar. Jen v minulých letech měla špatné recenze. Nemáte někdo zkušenosti jak je to aktuálně? Podařilo se jim to už vychytat?
Stojím před koupí nového tachometru. Rozhoduji se mezi Polarem CS 600 a Sigmou Rox 8.1. Sigma je levnější a umí totéž jako Polar. Jen v minulých letech měla špatné recenze. Nemáte někdo zkušenosti jak je to aktuálně? Podařilo se jim to už vychytat?
Jako majitel CS600 mohu říc nikdy víc. Jako Computer je to OK ale cena nových čidel je strašně vysoká, opakováné výpadky tepáku a vysoká cena. Čidlo kadence umřelo měsíc po záruce:(
Sigmu jsem taky měl a teda nic moc, výpadky signálu byly opravdu časté.
Osobně bych se podíval po něčem jiném než je Sigma a Polar.
Díky za rychlou reakci. Ovšem považoval jsem tyhle dva computery za možnou nejlepší volbu. Tak teď nevím. Můžete někdo poradit další možnosti přibližně na této úrovni?
Mám Sigmu ROX 8.0 a vypadává jenom občas, když jedu pod vedením trolejí. Jinak ne. Po třech letech mi umřel hrudní pás, zřejmě se tam dostal pot. Čidla jsem měnil po 2 letech, bohužel né z důvodu nefunkčnosti, ale z důvodu ukradení kola. :-) Jinak jsem s ním docela spokojenej.
Mala som v minulosti Sigmu. Tuším nejaký model 14×xx. Wireless. Spoľahlivosť tepáku Sigma bola mizerná. Ani pás nereagoval tak ako by som si priala. Výdrž batérie v snímači rýchlosti 1 rok max.
V súčasnosti mám už 3 sezónu Polar CS600. Mám čidlá kadencie a rýchlosti na silničke a na MTB mám čidlo rýchlosti a iba prehadzujem comp. Hrudný pás majú v Polare podľa mňa lepšie riešený ako Sigma. Oproti Sigme veľká spokojnosť. Jednoduchá obsluha, programovateľný displej, prenos údajov do PC. Za mňa Polar.