Ahoj,
přemýšlím nad Polarem M460. Aktuálně mám CS500+ a jsem s ním naprosto spokojený, jenže mám druhé kolo, pomalu odcházejí snímače, nové se neprodávají a zanedlouho bude končit polarpersonaltrainer. Hledal jsem tu něco o M460, ale nic moc jsem opravdu nenašel, jen taková nicneříkající sdělení. Silně uvažuji také nad V650 – tam mě ale několik nedokonalostí trochu točí (třeba to neukazuje teplotu za jízdy – to je věc, která je sice možná pro někoho skoro zbytečná, ale já toto používám na CS500+ pro informaci docela často, když je chladno nebo naopak hodně vedro). Velikost V650 mi nevadí – byl jsem se na oba computery podívat v krámě a je to v pohodě.
M460 má oproti V650 nějaké funkce navíc, např. ortostatický test a fitness test. Používáte to někdo? Je to k něčemu?
M460 mi přijde, že má „strašně“ mrňavý displej. Dokonce i CS500+ má větší, tak mám trochu strach, zda bych se v těch čtyřech řádcích neztrácel v tom, na co koukám. U M460 je to všechno pod sebou a stejně velké, kdežto CS500+ má veličiny hezky rozmístěné v různých částích displeje, což je super. Jde u M460 i V650 nastavit automatické přepínání obrazovek, tedy bez mačkání tlačítka resp. šoupání po displeji? CS500+ to umí.
Jaká je čitelnost displejů na sluníčku? CS500+ má výbornou.
Jak jsou na tom akumulátory z hlediska dlouhodobé životnosti? Drží si kapacitu třeba i po dvou letech používání?
Budu rád za jakékoliv zkušenosti a postřehy. Pro mě to nejsou drobné, studuji VŠ a nemám možnost si zatím vydělávat na zbytečnosti (ale na dobré a kvalitní věci ano). Sám nevím, zda bych využil mapy u V650. Byla by to určitě výhoda, ale jen několikrát do roka (i když to už je vlastně docela dost :-)) a né nutná. Vždycky jsem si poradil i bez chytrého zařízení s mapami, když jsem byl v neznámu.