Ví někdo jak je to s vydrží baterie u Polaru V650? Někde udávají 10hodin ale slyšel jsem, že po aktualizaci vydrží i 17 hodin. Má s tím někdo zkušenosti?
Ví někdo jak je to s vydrží baterie u Polaru V650? Někde udávají 10hodin ale slyšel jsem, že po aktualizaci vydrží i 17 hodin. Má s tím někdo zkušenosti?
No já byl včera na švihu lehce přes 3,5 hodiny a baterka spadla někam ne 83%, takže těch 17 hodin je podle mě v pohodě reálných. Mě to vycházelo možná až ke 20 hodinám.
Super, dík za info ;)
Vydrží hodně, nabíjím 1× týdně. Po cca 12ti hodinach provozu a ještě mám vždy kolem 20–30% baterie.
ta kapacita, co píšeš, je i s využitím mapy, gps…? Děkuji moc za info. Po těch aktualizacích uvažuji právě o koupi V650.
d
Jel jsem na kole z koleje z Prahy až k Náchodu (průměr asi 18 km/h a co hodinu, to čtvrthodinová pauza), měl jsem to 160 km a na plné nabití to stačilo ještě celkem v pohodě, ale přišel jsem na to, že čistý jízdy se vším všudy to dá zaručeně 10 hodin. Když se dá PAUZA, tak to tolik nežere a dohromady to vydrží víc. Ale mně osobně to vydrží na plné nabití lehce přes 10 hodin (vychází celkem přesně 10% na hodinu). Kupováno V650 nové 1.5.2018 a aktualizováno na nejnovější firmware. Ale třeba nedvno jsem vyjížděl s 27% a za hodinu to kleslo o 4%. Je to někdy podivný, ale moc bych nevěřil, že to vydrží hodně přes 10 hodin.
12 hodin dávám v klidu, mám teda jas displeje stažený na minimum a zvuky taky vyplé. Když používáš mapu je to +/- stejný. Když navigovani po trase tak to žere víc, ale přesně nevím protože to jsem využil asi 2×. A segmenty jsem vyzkoušel jednou, takže to taky nevím. Kdyby si chtěl bazarový tak zrovna prodávám se vším všudy.
Tak to já zas mám jas na maximu, přijde mi, že to je pomalu minimální použitelná hodnota na slunci :-/. Ale já jsem taky zvyklý na starý dobrý monochromatický displej CS500+, který byl perfektně čitelný za všech okolností. GPS mám vždy zapnutou a jestli to nějak ovlivňuje navigace či segmenty, to bych neřekl.
To bude ono, já už nepamatuju, kdy jsem musel nabíjet :) ale řadím se k těm co jezdí se staženým jasem. Vidím vše dobře i bez podsvícení
Tak to bych možná mohl taky zkusit a třeba si zvyknu :-)
Tak musím uznat, že s jasem na 0% spotřeba klesne často až na 5 %/h.