Zdravím. Koupil jsem si Polar V650. Nemohu se přihlásit přes bluetooth k telefonu. Telefon mám Honor 7 (android 7). Polar mi ani nenajde telefon. Nemá někdo nějakou radu co s tim. Dík
Zdravím. Koupil jsem si Polar V650. Nemohu se přihlásit přes bluetooth k telefonu. Telefon mám Honor 7 (android 7). Polar mi ani nenajde telefon. Nemá někdo nějakou radu co s tim. Dík
Tento týden mi přišel také v650 LG g5 android 7 také nejde spojit a když ho náhodou najde spárování se nezdaří
Mám Polar M450, taky jsem měl problém se spárováním, párkrát jsem odinstaloval a znovu nainstaloval aplikaci a nakonec se povedlo. Občas mi při synchronizaci napíše, že se nezdařilo, i když se trénink v aplikaci normálně objeví a nic v něm nechybí.
Ahoj. Jak jsi s ním celkově spokojený?
Já ji aktivovanou mám
Tak zkus spárovat čidla, nebo hrudní pás s founem, jestli funguje aspoň to.
To mě nenapadlo zítra mrknu
Našlo ho to hned ale dál se nedostanu to by musela být asi apka kde se používá
Když mi to náhodou najde v650 tak to nakonec hodí pairing fail nebo tak nějak
Hrudni pás chodí nedalo mi to něco nerozběhnout uplně
Mam aktivovanou. V aplikaci polar flow v zalozce moje zařízení mi to pise ze muj telefon neni podporovan.
Už mi to tam píšou taky to mám radost teda
M450 se mi synchronizuje z Polar Flow aniž bych měl M450 v seznamu spárovaných hračiček.
Když spustíš Polar Flow na founu a párování a na Polaru, tak se stane co?
Pro jistotu si v Polar Flow zkontroluj seznam zařízení, jestli tam máš všechno.
Seznam by zařízení je i na webu.
V650 mám už přes rok a také se mi ji nedaří spárovat že žádným tel. Už jsem to několikrát hlásil na fóru Polar a nic se neopravilo.
Tak vývoj nejde sparávným směrem do teď se to snažilo o párování teď už to k němu ani nepustí to je oprava jak prase kdyby to vzniklo dríve nešel bych do něho
Ahoj, mám nový Polar v650 a nedaří se mi ho nainstalovat v počítači aby se spojil s Polar syncflow. Píše to že nemám ovladač, ale při první připojení se zařízení instaluje. Nevíte někdo co stím ? Hodinky m400 fungují bez problému. Díky moc
Mám podobný problém se svým PC. Ať dělám co dělám, prostě to nekomunikuje. Naštěstí mám ještě Mac a s tím to funguje. Snad je zkontroluj si, že v nastavení máš správně nastaveno, že se připojuješ k Macu / PC. Když je to nastavené špatně, tak to nefunguje (nebo alespoň mě nefungovalo). Jinak je to taky hrozná dřevárna, že si to nenadetekuje sám.
Za mě už jsem u hodinek přešl z V800 na Fenixy a vážně uvažuju o tom, že i V650 vyměním za Edge, i když V650 mám jen tak 5 měsíců. Ale je to #@&^…
Mám tam nastavený Windows, zkoušel jsem to na oboje, ale nekomunikuje to. Divný je že hodinky fungujou 2 roky úplně v pohodě.
Tak jsem zjistil, že i když se zařízení nainstaluje tak v počítači není ovladač, nevíte někdo kde by se dal ovladač pro Polar stáhnout ? Nebo nějaké jiné řešení ? Pořád se mi nedaří připojit do Polar syncflow. Díky
Máte někdo zkušenosti s alternativním čidlem pro rychlost a kadenci? Ideálně něco bez magnetu.
Například wahoo?
muzu nekoho z majitelu v650 pozadat o lehci konzultaci. zakoupil jsem v alze v650 a uz vratil. zkratka se mi nezdal jas displeje. bylo to i na nevetsi nastaveni stale tmave. a ted nevim jestli jsem mel nejaky vadny kus.. nebo to tak zkratka je. dik
Za mě by displej V650 mohl svítit i víc, ale že by byl vyloženě tmavý, to ne. Třeba na silném slunci je víceméně jedno (nepoznám to), jestli je jas na max nebo vůbec. V přítmí v klidu vidím i displej úplně ztmavený. Je ale taky pravdou, že já třeba notebook používám s menším jasem než ostatní doma, tak jsem zvyklý na slabší jasy obecně. Takže možná to mají takhle všechny V650, ale obecně to nedokážu říct… Mně osobně to svítí v pohodě.
Za mě podsvícení ok, nikdy jsem neměl potřebu vyššího podsvícení.