Zdravím všechny co využívají funkce Polaru, mám dotaz, zda-li má někdo zkušenost s tím, zda-li v grafu lze pozměnit spodní časová lišta za lištu s kilometrama?
Díky Libor
Zdravím všechny co využívají funkce Polaru, mám dotaz, zda-li má někdo zkušenost s tím, zda-li v grafu lze pozměnit spodní časová lišta za lištu s kilometrama?
Díky Libor
prosím kdo využívá funkce sportesteru Polar, používám ho už rok, ale do teď jsem nebyl schopen a nebyl čas abych se zaměřil na vyhodnocení záznamu a nastavení tak aby mě to vyhovovalo. Proto hledám člověka, který se tímto zabívá a poradí mě. Např. v grafu z aktuálního dne, zda-li lze nastavit spodní lišta místo časové kilometrová? Jak mohu vložit do grafu graf druhý a spojit je? Když například mám dva záznamy a přitom to byla cesta tam a zpět? Jak pozměním v grafu počáteční stav výškoměru? přepočítá se zpětně pak i celý graf?
Díky Libor
změna z časové na kilometrovou osu se provádí osmým tlačítkek zprava (hodiny pod nima čárka a obousměrná šipka mezi nima)
počáteční výška se mění v grafu pravým tlačítkem, vybrat „Upravit údaje TF“, záložka Nadmořská výška(nebo tak nějak) a vpravo dole je tlačítko se šipkou. Na něj klikneš, vyskočí okénko a vyplníš počáteční hodnotu. A ano, přepočítá se celý graf.
Trosku off topic k dotazu vyse – nelezi nekomu doma nevyuzity funkcni Polar S 625 nebo 725? Pokud ano, koupil bych.
RS800CX by nemohl bejt?
Sz
Leží 725, včetně senzorů HR (tuším, že je ale nefunkční pás, měl by jít ale nahradit pásem z Ali – vyzkouším) a 2 nebo 3 senzorů rychlosti a možná i nějaký držák na řídítka.