Uctivé pozdravení všem,
rozhodl jsem se koupit nové kolo. Kolega mi dal info o tomhle fóru, tak bych toho rád využil a zeptal sen a váš názor.
Měřím 173 a váha je úctyhodných 95 kilo :-). Takže vždy když vyrazím na kolo, což se děje tak 2–3 krát týdně, mám sebou zátěž, ať to nemám tak lehké :-). Moje trasy jsou půl na půl asfalt a lesní cesty nebo stezky, ale žádný akční terén. Ujedu vždy cca 35 km, někdy si dám přes 50 nebo tak, když jedu někam dál nebo zabloudím.
Prošel jsem fórum, abych nebyl úplně za blbce, některé modely jsem si vypůjčil z jiných topiců, za což děkuji.
Tedy kolo by mělo okupovat hranici 20 000 korun českých. Tady hned pár modelů, co mi zůstaly v oblíbených.
- model 2011 vím o tom, chtělo by to pár tisíc dolů.
2.GT Avalanche 1.0 Disc equipe black
- no model 2011 opět, vím, jen otázka, já bych chtěl rozhodně vidlirecon, úplně nejlépe rebu (fox je už mimo), takže otázka…jak je na tomtora nebo například vůbec neznám MARZOCCHI, dočetl jsem se, ženic moc.
Otázka: Opravdu nejít do ní, radši připlatit či déle hledat?
- tohle se mi líbí dost, cena je dobrá, i když už není k dostání,takže spíš jen pro srovnání
- podobné jako norco, i tady bych se bál asi méně…
- tady jen tak pro info, dal jsem ho tu, protože fakt nevím, našel jsempozitiva, ale i negativa asi více. Kolega radí nebrat :-O? Jako značkuvšeobecně…
Tohle je jen nástřel, možná koupím jedno z ních, možná úplně jiné. Budu rád za každý postřeh, radu či doplnění. Popřípadě i typ na kolo.
Tady dávám ještě tři kola, která jsou trochu nad mé možnosti, ale nikdy nevíš.
- krásné kolo, doma mám superiora, sice pamatuje druhou světovou, alejezdí se mi na něm skvěle. Tady bych se pozeptal…jezdím rychle v celku arád jezdím rychle, a o geometrii fakt nic nevím, může mi někdo poradit,co by bylo pro mě? Případné další dotazy doplním.
Jo a co vidle Manitou, opět jsem se dočetl, že pro je tak pro 3 letou neteř. :-)
8.Specialized Rockhopper SL Pro 2010
- můj černý kůň, cena je vyšší a hlavně mi ho nepošlou, strategiespecialu, prosil jsem, sliboval jsem, nepomohlo, ani slevu nedostanu, protožeza tuhle cenu je v Liberci, kdo ho najde blíže za cenu pod 25000, máu flašku (levný rumík to nebude :-)). Tohle kolo je super…:-(
Tak jsem vyčerpán takže tak…předem díky za příspěvky. A pokud bych měl doplnit nějaké info, pište, doplním.
Krásný den všem