Zdravím ve spolek. Řeším dilema co se starším kolem se kterým jsem byl nadmíru spokojený, ale z důvodu skladování na balkoně mi mráz roztrhal rám zadní stavby, takže se celá pokroutila a zadní kolo začlo drhnout o rám.
Jezdil jsem ho asi tak 2–3 sezony a pak na 8 let usnul s příchodem 1.,2. a 3. dítěte a když už jsem mohl začít jezdit tak taková pohroma.
Co teď s tím? Jsem v tom hrozný amatér a nemám přehled co je s čím kompatibilní, jen vím že je mi líto vidlice Foxky 80mm zdvih, stejně tak kola a brzdy jsou celkem použitelné..ale to je můj laický názor.
Rád bych to kolo nějak zužitkoval a jestli má cenu rozprodat díly a koupit nové, nebo třeba jenom nahradit rám za karbonový z číny?
Návrhům a námětům meze nekladu, budu rád za každý nápad, jen prosím pokud to nebude bráno vtipem, tak ideálně i s odkazem a co nejkonkrétněji, protože rada „nový rám“ mi nepomůže, ale „Nový rám z tohto odkazu XYZ má stejnou geometrii a je kompatibilní s tlumičem se zdvihem 80mm, jen se musí dokoupit toto hlavové složení ať to tam můžeš namontovat“ mi zachrání p*del a budu neskonale vděčný:-)
Díky za přečtení a hlavně za případné konstruktivní rady.
Kolům zdar!
Jirka