po letosnim Salzkammru jsem kontrolval skody na kole a narazil na prasklinku na spodni a horni trubce zadni stavby. Nesetkali jste se s tim nahodou nekdo? Praskanec dole je vyraznejsi. Je to jakoby odloupla supina.. neni to skrabanec od kamene.
po letosnim Salzkammru jsem kontrolval skody na kole a narazil na prasklinku na spodni a horni trubce zadni stavby. Nesetkali jste se s tim nahodou nekdo? Praskanec dole je vyraznejsi. Je to jakoby odloupla supina.. neni to skrabanec od kamene.
Není nějaké poškození i zevnitř vidlice? Takto mi to připadá jako možné prasknutí od bočního namáhání.
no prave ze zevnitr ani zvenku vidlice neni nic. Ale neni to moc dobre znameni. Nevite jak je to se zarukou na Specialized karbonove ramy? Vim, ze se to nejak posledni dobou menilo. Na mtbr foru mi nekdo napsal, ze to je nejproblematictejsi cast sworks ramu a ze na tom zaruku neuznavaji, nebo spise zalezi na domluve :(.
2 roky uznat musí
no bohuzel je to ted neco pres dva roky
tak to ti už záruka nepokryje, jedine, ak by si mal niekoho, kto má novšieho S-worsksa a prehodíte zadné stavby :D ( ak na nich nie je nejaké sériové číslo )
Ale ináč karbón sa docela vpoho opravuje ( aj keď niekedy je to miesto tak namáhané, že tá oprava nepomôže a praskne to zas – videl som zadnú stavbu 3-krát prasknutú v tom istom mieste
hmm tak to jsem slyset nechtel :). Poslu to po sezone na opravu do sunsetbiku jestli s tim neco udelaji. Kdyz na to pritlacim tak prasklina se nejak neroztahuje.. cert vi mozna je to na povrchu. Hodim to do servisu na kontrolu co reknou.
tak pry to muze byt neco povrchoveho. Mam to pozorovat. Karbon pry praska podelne a ne pricne.. Podrobim to zatezovemu testu tady po beskydech a uvidim co se stane.