Zdravím, zjišťuji, že se nedá tak lehce koupit nová přehazovačka. Jaké to má možnosti, když nepůjde sehnat? Měnit kvůli tomu celou sady asi úplně nechci.
Zdravím, zjišťuji, že se nedá tak lehce koupit nová přehazovačka. Jaké to má možnosti, když nepůjde sehnat? Měnit kvůli tomu celou sady asi úplně nechci.
Můžeš tam dát 11 rychlostní grx. To ještě sehnat jde.
Někde jsem se díval, že GRX nekomunikuje s pákama. Z Amazonu nenakupuju, nemám zkušenost. Nějaký tip na ověřený obchod. Asi ideálně z EU.
Je třeba rozlišovat staré 11spd grx 815 a nové 12spd grx 825.
Tak to je dobrá zpráva. Co si myslíte o ultegre? Jako, že už se ukončila výroba? A při změně za GRX by se měnilo ještě něco? Kliky, převodníky?
Tak samozřejmě, že se ukončila výroba starších 11 rychlostních silničních Di2 sad…
menit nemusis vubec nic, GRX se dela ve verzich 1×11 a 2×11jen na to je dobry dat pozor. Jen nevim, jestli proti ultegre nema grx delsi voditko, takze mozna bys musel nastavit retez.
Delší řetěz kvůli delšímu ramínku.
Ano, 11spd se už nevyrábí. Až se ty díly vyprodaj tak budou mít všichni s porouchaným 11spd di2 radost z nové 12 rychlostní sady. :-)
grx 11s snad jeste nakou dobu vydrzi. Pro silnicni kola by mohl byt problem jen s presmykacem, GRX pasovat nemusi.
Snad. Ale Ultegra/Dura vymizela z běžných zdrojů docela rychle.
prehazka Dura jeste na bike24 je, mozna by se vsechno jeste dalo, ale je nejvyssi cas. Zato zastaralych MTB Di2 komponent je porad dost, mozna proto, ze to davno nikdo nekupuje a chteji se toho zbavit.
RX815 by měla fungovat (a taky RX805, ale ta už taky nejde koupit)
Díky všem za reakce. Raději koupím Ultegru dokud někde mají. Před rokem jsem se díval a nebyl s nákupem žádný problém.
muzu se zeptat, proc shanis? Puvodni se rozbila?
Už má druhý rok trochu vakl. Ale paradoxně furt řadí stejně. Spíš jsem zjistil, že začíná být problém ji koupit. Takže do šuplíku jako záloha. Přijde mi to levnější než měnit celou sadu. O tom, že GRX funguje jsem nevěděl. Mám raději kompletní sadu. Nezná někdo https://www.sigmasports.com/…leur-GS/FVQX ? A jak je to s nákupem mimo EU?
chapu, ale pocitej s tim, ze kdyz ti za par let odejde na kole neco jinnyho, bude ti to k nicemu a budes muset vyhodit vsechno. S vaklem to bude chodit jeste hodne dlouho.
On býval celkem problém sehnat některé díly DI2 Ultegra i když to ještě byla aktuální sada – já tehdy páky sháněl snad 3 měsíce…