Co myslíte ma cenu kupovat helmu do 1000,–Kč ?? Zkošel sem si Bell Avanti 07 , seděla mi nahlavě dobře..jen nevím jestly je i bezpečná za tu cenu..
Co myslíte ma cenu kupovat helmu do 1000,–Kč ?? Zkošel sem si Bell Avanti 07 , seděla mi nahlavě dobře..jen nevím jestly je i bezpečná za tu cenu..
za tu cenu se mi o moc hezci zda Specialized Air Force 3 07
souhlasím, sám mám tuhle helmu (Specialized Air Force 3 07) a jsem s ní spokojen
souhlasím, sám mám tuhle helmu (Specialized Air Force 3 07) a jsem s ní spokojen
JJ je supr… Teď po pádu mi praskla a teď budu kupovat new a zase půjdu do AIR FORCE 3
Od renomovanych znacek bych se toho nebal. Mozna bych mel trochu pochybnosti u prilby za 300kc treba z Makra, ale ta taky musi mit ceskou homologaci a byt schvalena. Drazsi prilby maji imho jen lip udelane odvetravani, sou lehci, maji treba vychytanejsi mechanismus stahovani, ale ze by te o to lip ochranili pri padu si nemyslim..
Mrkni se ještě do hypernovy. Možná budou mít ještě skladem to helmu od Gira co byla v akci za 900,–. Mě se podařilo minulí týden sehnat i ty boty „northwave“. Dokonce sem nabyl dojmu, že toho mají víc než když rozjeli tu velkou akci.
Taky jsem se tam byl podívat. Giro přilby za 900 tam ještě měli, ale dostala mě nabídka helem za 89Kč :D
tu Avanti (2006) mám a dobře drží na hlavě, je lehká a maj u Bellu 3roky (nebo víc) garanci, že když ji rozmlátíš, tak ti daj na novou slevu (30% ?)
pozor, pozor, mládeži. je to udělaný tak, že dostaneš slevu 30 %. ale těch 30% počítáš z ceny tý původní, rozbitý, přilby. tudíž, pokud stojí Avanti 999, tak na další přilbu od Bellu dostaneš slevu 333 kč
Takže když rozštípu přilbu za 3k a novou si vyberu za tisícovku, tak bude zadarmo?
myslim, že jo. ovšem máálokdo, kdo si koupí a následně navykne na přilbu za 3k se pak bude chtít spokojit s přilbou za třetinu ceny. mam pocit, že si lidi spíš koupěj přilbu, za tu samou cenu jako minule + ty prachy z předchozí, takže koupí třeba o řadu (cca o 1000 kč) lepší
Hlavně aby dobře seděla. Jinak za „litr“ už bych se kvality rozhodně nebál.
Avanti mám už asi dva roky a nemůžu říct nic špatného. Ale je fakt, že po designový stránce už bych dneska koupil asi něco jinýho. Koukal jsem na Trek Vapor –950 Kč- a jak vzhledem, tak samotným zpracováním je (dle mého) mnohem lepší než Avanti.
Avani 06 spokojenost…
Ak by si bol ochotny ist do ziletkarskej, tak u Hanaka maju Bell Alchera (in-mold, vnutorne vystuzenie, atd.) pod 1000,– … mam ju rok, spokojnost najvacsia (predtym Giro, myslim Skyline)
nj, o tý tu někdo řikal, že je to de facto Delirium, ale bez násadky na štítek
jj, je to rovnaka prilba, len bez stitku …
vozim dellirium bez štítku, takže sjem vyhodil zbytečně pětikilo:)
nejsi sám
jak je to s váhou přileb? Mám starou Bell Avanti 06 (stála 1.000,–) a má 260g, koukám po nějaké novější, někdo tady psal, že dražší maj lepší větrání a jsou lehčí. Já právě chci co nejlehčí přilbu (kvůli zatížení krční páteře) a koukám na:
Bell Delirium 1990kc – 309g
Sweep XC 2990kc – 309g
Alchera 1290kc – 390g
jak to, že přilby 2× – 3× dražší než Avanti jsou těžší?
Alchera je to samý jako delirium, akorát bez štítku, takže nemůže vážit o tolik víc…
myslím že ne, protože je Sweep XC (MTB s štítkem) a Sweep R (silniční bez štítku)
sry, odpovídal jsem na něco jiného :)
ale rozdíl ceny je dost velký mezi Alcherou a Deliriem na to, že jsou obě stejné
Podle stranek bellu ma mit sweep r 280g a alchera 309g, u alchery to bude asi pro tu vetsi velikost, bo moje s/m alchera vazi 256g.
Sweep R má 295 podle štítku co mám přímo na helmě…
ale dela se ve trech velikostech, kazda bude vazit jinak…
našel jsem lehkou Bell Solar 252g, solidní cena, tak ji asi zkusím
ale jo klidně tuhle Bellku vem, dvakrát jsem se nehorázně vymazal a drží......chtěl bych sice už něco s více otvorama a lehčího, ale jak říkám, dvakrát mi hoooodně dobře ztlumila náraz..za ty peníze, myslím slušný. jinak bych byl ještě blbější než jsem
Trek Vapor, uplně vpoho helma za ty prachy, velkej výběr barev, ale to uhelmy není tak důležitý..http://www.kursport.cz/produkt/293-trek-vapor/
Když budeš chtít napíšu Ti, kde jí sehnat v Praze.
Zdravím, co říkáte na tuto helmu?
Mám přeně tuhle v červené barvě. Musím konstatovat, že oproti Casco Vautron (je na reklamaci upínání hlavy) žádnej velkej rozdíl necítím, krom toho, že Casco je více než 7× dražší. Navíc je tahle Limarka lehčí. Jestli sedí dobře na hlavě, za ty peníze není co řešit – supr. Navíc v německým Bike dostala přilba hodnocení něco kolem 2,3 Gut.
Psal jsem o Limar 520
TESCOMA to má!!
A máte někdo zkušenosti s helmou specialized air 8?
A co helma Force ROAD ?? mate ji nekdo ?