• Mike79

Co myslíte ma cenu kupovat helmu do 1000,–Kč ?? Zkošel sem si Bell Avanti 07 , seděla mi nahlavě dobře..jen nevím jestly je i bezpečná za tu cenu..

0 0
    • nika  

za tu cenu se mi o moc hezci zda Specialized Air Force 3 07

0 0
    •  
      Obsah tohoto příspěvku je blokován.
      0 0
    • SoLaX  

Od renomovanych znacek bych se toho nebal. Mozna bych mel trochu pochybnosti u prilby za 300kc treba z Makra, ale ta taky musi mit ceskou homologaci a byt schvalena. Drazsi prilby maji imho jen lip udelane odvetravani, sou lehci, maji treba vychytanejsi mechanismus stahovani, ale ze by te o to lip ochranili pri padu si nemyslim..

0 0
    • peky  

Mrkni se ještě do hypernovy. Možná budou mít ještě skladem to helmu od Gira co byla v akci za 900,–. Mě se podařilo minulí týden sehnat i ty boty „northwave“. Dokonce sem nabyl dojmu, že toho mají víc než když rozjeli tu velkou akci.

0 0
      • dieegoo  

Taky jsem se tam byl podívat. Giro přilby za 900 tam ještě měli, ale dostala mě nabídka helem za 89Kč :D

0 0
    • nobody  

tu Avanti (2006) mám a dobře drží na hlavě, je lehká a maj u Bellu 3roky (nebo víc) garanci, že když ji rozmlátíš, tak ti daj na novou slevu (30% ?)

0 0
      • poiko  

pozor, pozor, mládeži. je to udělaný tak, že dostaneš slevu 30 %. ale těch 30% počítáš z ceny tý původní, rozbitý, přilby. tudíž, pokud stojí Avanti 999, tak na další přilbu od Bellu dostaneš slevu 333 kč

0 0
        • dieegoo  

Takže když rozštípu přilbu za 3k a novou si vyberu za tisícovku, tak bude zadarmo?

0 0
          • poiko  

myslim, že jo. ovšem máálokdo, kdo si koupí a následně navykne na přilbu za 3k se pak bude chtít spokojit s přilbou za třetinu ceny. mam pocit, že si lidi spíš koupěj přilbu, za tu samou cenu jako minule + ty prachy z předchozí, takže koupí třeba o řadu (cca o 1000 kč) lepší

0 0
    • Hejdik  

Hlavně aby dobře seděla. Jinak za „litr“ už bych se kvality rozhodně nebál.

0 0
    • Duff  

Avanti mám už asi dva roky a nemůžu říct nic špatného. Ale je fakt, že po designový stránce už bych dneska koupil asi něco jinýho. Koukal jsem na Trek Vapor –950 Kč- a jak vzhledem, tak samotným zpracováním je (dle mého) mnohem lepší než Avanti.

0 0
    • Toams  

Ak by si bol ochotny ist do ziletkarskej, tak u Hanaka maju Bell Alchera (in-mold, vnutorne vystuzenie, atd.) pod 1000,– … mam ju rok, spokojnost najvacsia (predtym Giro, myslim Skyline)

0 0
    • nobody  

jak je to s váhou přileb? Mám starou Bell Avanti 06 (stála 1.000,–) a má 260g, koukám po nějaké novější, někdo tady psal, že dražší maj lepší větrání a jsou lehčí. Já právě chci co nejlehčí přilbu (kvůli zatížení krční páteře) a koukám na:

Bell Delirium 1990kc – 309g

Sweep XC 2990kc – 309g

Alchera  1290kc – 390g

jak to, že přilby 2× – 3× dražší než Avanti jsou těžší?

0 0
      • prvniodkonce  

Alchera je to samý jako delirium, akorát bez štítku, takže nemůže vážit o tolik víc…

0 0
        • nobody  

myslím že ne, protože je Sweep XC (MTB s štítkem) a Sweep R (silniční bez štítku)

0 0
          • nobody  

sry, odpovídal jsem na něco jiného :)

ale rozdíl ceny je dost velký mezi Alcherou a Deliriem na to, že jsou obě stejné

0 0
      • Paja  

Podle stranek bellu ma mit sweep r 280g a alchera 309g, u alchery to bude asi pro tu vetsi velikost, bo moje s/m alchera vazi 256g.

0 0
        • roud  

Sweep R má 295 podle štítku co mám přímo na helmě…

0 0
          • Paja  

ale dela se ve trech velikostech, kazda bude vazit jinak…

0 0
      • nobody  

našel jsem lehkou Bell Solar 252g, solidní cena, tak ji asi zkusím

0 0
    • uznemuzu  

ale jo klidně tuhle Bellku vem, dvakrát jsem se nehorázně vymazal a drží......chtěl bych sice už něco s více otvorama a lehčího, ale jak říkám, dvakrát mi hoooodně dobře ztlumila náraz..za ty peníze, myslím slušný. jinak bych byl ještě blbější než jsem

0 0
    • Luk02  

Trek Vapor, uplně vpoho helma za ty prachy, velkej výběr barev, ale to uhelmy není tak důležitý..http://www­.kursport.cz/pro­dukt/293-trek-vapor/

Když budeš chtít napíšu Ti, kde jí sehnat v Praze.

0 0
    • M_ishak  

Zdravím, co říkáte na tuto helmu?

0 0
      •  

Mám přeně tuhle v červené barvě. Musím konstatovat, že oproti Casco Vautron (je na reklamaci upínání hlavy) žádnej velkej rozdíl necítím, krom toho, že Casco je více než 7× dražší. Navíc je tahle Limarka lehčí. Jestli sedí dobře na hlavě, za ty peníze není co řešit – supr. Navíc v německým Bike dostala přilba hodnocení něco kolem 2,3 Gut.

0 0
    • Zerocool  

TESCOMA to má!!

0 0
    • destr  

A máte někdo zkušenosti s helmou specialized air 8?

0 0
    • jan.novak  

A co helma Force ROAD ?? mate ji nekdo ?

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.