Hledám něco čím přitvrdím RS domain… prodávají se tvrdší pružiny nebo tak něco? Pamatuju si že to řešil kdysi kámoš a říkal mi něco o tom že dovnitř narval nějaké podložky, ale nevím jestli je tohle zrovna správná cesta..
Hledám něco čím přitvrdím RS domain… prodávají se tvrdší pružiny nebo tak něco? Pamatuju si že to řešil kdysi kámoš a říkal mi něco o tom že dovnitř narval nějaké podložky, ale nevím jestli je tohle zrovna správná cesta..
aha… tak prodávají… nevíte jaká tam je od výroby?? Ať si neobjednám tu samou …
stačí povolit jednu matici a podívat se na barvu pružiny
Vyšroubuj horní víčko na levý noze a pružina na tebe vyleze, je na ní barevnej proužek, kterej značí tvrdost.
ok… díky… jinak s těma podložkama je to asi blbost, že?
jak je to s těma barvama?? žlutá, červená atd…
Záleží na ročníku, v ňákym roce to tušim změnili. Vygoogluj si rockshox coil spring chart nebo tak.
Podložky změní předpětí pružiny, takže bude tvrdší, ale de to aplikovat jenom omezeně. Každopádně se tam nějaký dávaj už z výroby, je dost možný, že tam nějaký budeš pod víčkem mít.
tak jsem vytáhl pružinu a zjistil, že na ní žádné barevné označení není… (kde to jako má být?) Nebo to už jde má porucha barvocitu tak do kytek??? :-D Naštěstí jsem na levé noze našel nálepku a v malém červeném obdelníčku bylo napsané medium coil spring… Takže teď bych měl mít pružinu na 72 až 81kg… Ale to sakra mám!! mám s hadrama tak 75 a fakt chodím na doraz furt… takže modrou?
Barevnej proužek na jedný straně http://ecx.images-amazon.com/…._SY355_.jpg
díky… už jsem si toho konečně všimnul…