Ahoj, stal jsem se před nedávnem majitelem kola Kellys Gate 30 rok 2017, https://www.kellysbike.com/…te-30-p48475. Kolo jsem koupil přes net, a do prodejny to mám daleko – poučení na příště. Nic méně, mam již od začátku problém se zadní brzdou. Ta už od nova pořádně nebrzdí. Měl jsem po pár najetých km v servisu u známého, kde zjistil že destičky byli mastné – tudíž výměna za ty lepší sintrované. Ale pořád mi kolo pořádně nechce brzdit. Při brždění jak když z páky je cítit odpor, nejde domáčkout a také píská. Od výměny destiček je kotouč i brzdy čištěny čističem brzd, ale i tak to nepomáhá. Kotouč mi i zkoušel lehce obrousit, ale také to nepomohlo. Poté mi škrtal při jízdě, když už se mi podařilo seřídit třmen, aby neškrtal, tak opět moc nebrzdí a piští. Servisák ještě říkal že mam možná vůli v zadním náboji, že se mu nezdá že by musel takovou silou utahovat osu aby kolo nemělo vůli, tak nevím. Má někdo radu co stím? Případně poohledl jsem se a našel jsem kotouče RT-66 za pěkné peníze od pána co je prodáva z kola. Jen nevím jestli se mi vyplatí měnit kotouč? Do budoucna bych přemýšlel o změně brzd na Deore M6000. Chci něco co bude brzdit, protože z kopečka se sedačkou a mrňousem za se sebou je na prd brzdit jen přední brzdou :-( Jinak kolo má najeto v současné době cca 540km