Mám dotaz. Jaký je kromě váhy (gramů) rozdíl mezi těmito řadícími páčkami? Jedny se řadí do kategorie Deore a drohé k LX – vzhledově mi přijdou absolutně totožné. děkuji.
Mám dotaz. Jaký je kromě váhy (gramů) rozdíl mezi těmito řadícími páčkami? Jedny se řadí do kategorie Deore a drohé k LX – vzhledově mi přijdou absolutně totožné. děkuji.
A jaké ještě máte zkušenosti s řadícími a brzdovými pákami SHIMANO DEORE ST-M530?
Razeni LX umoznuje radit palcem nahoru i dolu (razeni ukazovackem dolu zustava). U klasickeho Deore lze radit jen palcem nahoru a ukazovackem dolu. A jeste je rozdil v barve…
Mam jen dotaz k pákám shimano deore m511. Mohla by se k těmto řadícím pákám použít přehazovačka XTR M971?
Díky!
Ano mohla. Co od toho cekas?
Jde mi o to jestli budu řadit stejnyma packama lehci/tezsi prevod jak na presmykaci tak prehazovacce, ale predpokladam ze asi ne..
Nebo se pletu?
Pokud by to melo chodit, jak si predstavujes, tak bys musel poridit nejaky saltr s inverznim chodem, coz to XTR neni. Taky davat XTR saltr k deore packam, vcelku postrada smysl.
ne nebudeš, leva je pro přesmyk a pravá pro šaltr :D dobrá tak vážně, záleží jakej máš šaltr, dělaj se s klasickou a inverzní pružinou.
Já vim že je to hovadina, deore/xtr, ale válí se mi doma jedna starší a brácha má holt trochu mín vybyvený kolo.
Já myslel ze M971 už právě inverní pružinu má, takže se pletu. No nevadí, fungovat to bude.
proč hovadina? když to funguje )) akorát mi deorkový páčky vydrželi asi rok, pak začli bejt nepřesný, jako by se opotřebovali =)) jestli chceš, tak se mi doma válí LX s inverzní pružinou, potřebuje akorát vyměnit spodní kladku.