Řadící páčky SHIMANO DEORE SL-M511 vs. Řadící páčky SHIMANO DEORE LX SL-M580

10 nepřečtených
  • DAWE25

Mám dotaz. Jaký je kromě váhy (gramů) rozdíl mezi těmito řadícími páčkami? Jedny se řadí do kategorie Deore a drohé k LX – vzhledově mi přijdou absolutně totožné. děkuji.

0 0
    • DAWE25  

A jaké ještě máte zkušenosti s řadícími a brzdovými pákami SHIMANO DEORE ST-M530?

0 0
    • Výběr z produktů
      Přejít do shopu (Komponenty)
    • Dvain  

Razeni LX umoznuje radit palcem nahoru i dolu (razeni ukazovackem dolu zustava). U klasickeho Deore lze radit jen palcem nahoru a ukazovackem dolu. A jeste je rozdil v barve…

0 0
    • kjubas  

Mam jen dotaz k pákám shimano deore m511. Mohla by se k těmto řadícím pákám použít přehazovačka XTR M971?

Díky!

0 0
      • Vilém  

Ano mohla. Co od toho cekas?

0 0
        • kjubas  

Jde mi o to jestli budu řadit stejnyma packama lehci/tezsi prevod jak na presmykaci tak prehazovacce, ale predpokladam ze asi ne..

Nebo se pletu?

0 0
          • Vilém  

Pokud by to melo chodit, jak si predstavujes, tak bys musel poridit nejaky saltr s inverznim chodem, coz to XTR neni. Taky davat XTR saltr k deore packam, vcelku postrada smysl.

0 0
          • matak  

ne nebudeš, leva je pro přesmyk a pravá pro šaltr :D dobrá tak vážně, záleží jakej máš šaltr, dělaj se s klasickou a inverzní pružinou.

0 0
            • kjubas  

Já vim že je to hovadina, deore/xtr, ale válí se mi doma jedna starší a brácha má holt trochu mín vybyvený kolo.

Já myslel ze M971 už právě inverní pružinu má, takže se pletu. No nevadí, fungovat to bude.

0 0
              • matak  

proč hovadina? když to funguje )) akorát mi deorkový páčky vydrželi asi rok, pak začli bejt nepřesný, jako by se opotřebovali =)) jestli chceš, tak se mi doma válí LX s inverzní pružinou, potřebuje akorát vyměnit spodní kladku.

0 0

Nová reakce na zakládající

Pro zobrazení diskuse se prosím přihlaste nebo zaregistrujte.