Nevíte někdo, kde sehnat ráfek na přední kolo Custom DT Swiss X420SL, 24mm w/ eyelets, 28? Nebo neznáte náhodou někoho, kdo by se ho chtěl zbavit :).
Rád koupím. Docela to spěchá.
Díky
Lukáš
Nevíte někdo, kde sehnat ráfek na přední kolo Custom DT Swiss X420SL, 24mm w/ eyelets, 28? Nebo neznáte náhodou někoho, kdo by se ho chtěl zbavit :).
Rád koupím. Docela to spěchá.
Díky
Lukáš
zkus zavolat do nějakého Concept Store (Peksport, 69, SP Kolo,…)
můžeš to zkusit i ve Ski a bike centrum Radotín nebo Harfasport.
podle mě to někdo skladem mít bude
Smís se zeptat, proč to musí být právě tento ráfek? Ráfků s 28 děrami je plno.
no ale ne všechny mají stejné erd a třeba zakladatel nechce mít rozdílný přední a zadní ráfek
Pomerne slozita situace, na dlouhe vysvetlováni. Bohuzel ale fakt potrebuju primo tenhle rafek… :(
sehnat ho je problem. je to OEM rafek, takze na trhu není. Bottico, 69, peksport… nikdo nepomuze. Podle mr jedina moznost, ze nekdo koupil Specialized a chce se techto rafku zbavit…
jina moznost me nenapada… :(
diky vsem za rady!
Lukas
zkusil bych Bottico
bottico taky nic :(
Mám ležet v garazi z SJ FSR 2010 obě kola s těmito ráfky včetně původní kazety, 9mm DT RWS, kotoučů Avid a plášťů S-Works Purgatory 2,20 a The Captain 2,0. Nejeté.
Hoď mi, prosim, do mailu telefon, zavolal bych. Dikas! lukasxscream@seznam.cz
Prodam malo jety, 28 der, stav viz. obrazek. :)
Bohuzel tohle jinak nez na bazaru nesezenes, zkus to hodit na cyklobazar. Jinak rafek stejnejch rozmeru a tvaru ale s nizsi hmotnosti od DT je 4.2D nebo XR 400. Pokud ti jde o polepy, tak ty si nechas nekde vytisknout za par kacek.
dík za nabidku, tohle by ale asi neproslo :)