Nazdar,zajímaly by mně vaše názory na tyhle ráfky,pokud tady s nimi někdo má zkušenosti..Chci je nechat zaplést s náboji SH XT 775,jaké doporučíte dráty,niple atd…Dík za vaše názory:-)
Nazdar,zajímaly by mně vaše názory na tyhle ráfky,pokud tady s nimi někdo má zkušenosti..Chci je nechat zaplést s náboji SH XT 775,jaké doporučíte dráty,niple atd…Dík za vaše názory:-)
Tyhle ráfky se už přes rok nevyrábí, takže pokud je nemáš ulité doma na půdě, neseženeš je…
Jo jedny se mi na půdě válí a hledám pro ně uplatnění…:-)
Každopdáně škoda zazdít dobrej ráfek XT nábojema.
Proč „zazdít“???Kvůli váze?Nebo kónusům?Nejsem žádný fajnšmekr a XT pro mně představuje slušný standart…
váha, konusy jsou věc chutí
lehke zavodni rafky no, co dodat, jednou spatne trefis a je to na vymenu
naboje trochu tragicke i kdyz docela vydrzi, ale konusy jsou konusy, spis tam dej treba DT240 nebo HOPE
vse se odviji od toho kolik mas v kapse, jakou mas techniku a jak mas na to mentalne :)
Dík za info,ale náboje neřeš,teď mě primárně zajímají ráfky…Na nákup nábojů by asi mentálně neměla moje žena:-)))Kromě kola vrážim prachy ještě do dětí,psů a auta:-((
jestli nejezdis zavody a pokud si obcas zajedes do terenu tak bych je nenaplital a radsi strelil, na zavodni jezdeni je to asi jedno, ale na bezne bych volil neco trosku odolnejsiho…ja mam ztr olympic a nejsem sice zadny velky technik ale ani si nevybavuju velkou ranu a ohnul jsem si na sjezdovce na zadove patku rafku, trochu jsem to narovnal, tak doufam ze se nezborti cely
ale jinak jsou ty kola (rafky) paradni, to zas jo :)
a myslíš že odolnější radek bys nakopl? by mě zajímalo co bys mu doporučil
urcite bych nenakopl rafek takovym stylem, ze bych si nevsiml zadne rany az doma ohle patky…navic jestli nezavode a neni fajnsmekr, tak neni duvod vozit takove rafky
To musíš jezdit jako prase, že sis nevšim, že šla rána až na ráfek. A že asi nebyla vůbec malá, plus musela jít dost zešikma, aby ohla patku.
rikam nejsem top technik, ale velke rany bych si vsimnul, muselo to jit nejak hodne zboku, treba o prazdninach jsem kopl rafek od DT445, kdy jsem se v 60 nestihl vyhnout zadnim kolem sutru a prorazil jsem bezdusak a kopl rafek a to byla uz hodne velka bomba, u olympicu jsem nezaznamenal vbc nic a doma zjistuju, ze je zadek koply
Musela to bejt hodně velká rána… Já mám Alpine, který jsou ještě o trochu lehčí a nějakou ránu už schytaly, plášť už se mi taky povedlo procvaknout, jednou celkem ošklivě. Jednou si i zaryl v zemi, než jsem přelít řidítka potom, co jsem svlíknul přední plášť. A ráfek jsem nikdy neohnul :). I když mám pocit, že Alpine maj ještě o trochu nižší patky.
Mám dojem,že Olympic jsou ještě o dost lehčí než 355…Já jsem navážil cca 380g.Mám je na běžné ježdění,ale nejezdím žádné brutální sjezdy a dropy…Prodávat se mi to nechce:-(
Hlavně jde o to,že mě docela zlákaly bezdušáky a tyhle jsem dostal za celkem slušnou cenu(nejeté).
lehké dobře XC rafky, na svou váhu celkem snesou.
víc než olympic co si pamatuju.
já bych se toho taky nebál. XT bych na to taky nedal, ale těch 200gr ho nezabije
Kvůli 200 gr. na nábojích,které se mi válí doma mám vyhodit několik tisíc za jiné???Hodně drahých dvacet deka!!!:-)
Jeste, ze nemas doma treba Alivio naby:)