Ahoj, sháním rám 29´´ hardtail do 8000Kč s pevnou osou a dráty vedenými vnitřkem, ale zatim jsem na nic moc nenarazil nevíte někdo o nějakém bral bych i bazar v nějakém slušném stavu.
Ahoj, sháním rám 29´´ hardtail do 8000Kč s pevnou osou a dráty vedenými vnitřkem, ale zatim jsem na nic moc nenarazil nevíte někdo o nějakém bral bych i bazar v nějakém slušném stavu.
Co tohle? Maji tam jeste aji jinou barvu
na ten už jsem koukal ale je za 9000 a já těch 8000 mám vážně jako strop…lepší by bylo něco kolem 6000 ale to asi nebude možné..:D
Co nějaká china/taiwan?
Nad tím už jsem taky přemýšlel, ale nejsem si jistý jak to funguje se clem a jestli se rám po prvním přejetém výmolu nezlomí. Jestli máte nějaké zkušenosti tak napište.
Clo a DPH pocitej cca 25% z ceny, takze by to muselo byt neco kolem 6000,– od cinana.
To je docela dost to už se podle mě vyplatí spíš ten rám od Meridy, ale díky za info
https://pt.aliexpress.com/…7801872.html?…
Ale nemám osobní zkušenost ,bral jsem akorát pevnou noname carbon vidli a ta zatím drží (dnes dostala fest zabrat a ok – zatím? :)
A to zaplatíš tu zásilku předem a pak ještě něco doplácíš za clo když ti to přijde?
Ano platíš předem – nejlíp kartou .Tím že ta zásilka bude velká objemem tak ti ji odchytnou celníci a začnou zkoumat a budou chtít clo/dph .U té vidlice to tak bylo ,ale bral jsem dva balíky po 3× brýle a nic :) asi to bylo malé?
Aluminium 19" a 21"
Omlouvam se nema pevnou osu.
Není pevná osa.
To ale musí slevit z té penvné osy vzadu ?Jinak souhlas že z D je to lapší z pohledu záruky ?
Právě z pohledu záruky se mi do číny moc nechce. A jinak mám 180cm takže bych měl koupit nějaky 18 nebo 19 palcový rám že?
Ten MRX postovaný couffym je ok ,ale zas tam nevidím jakou mají namysli velikost ?V tom bude háček?
Jinak na těch MRX staví místní stavěč Scalar obrátil bych se na něj ohledně velikosti a možná by ti rám i prodal ?
https://www.rb-bike.cz/…ail/crr-290/
už se to tu řešilo-)
To vypadá fajn. I cena.
Pozor, podle místních závodníků je RB málo tuhé!
:-)
No psali to v jiném tématu.
Oni už dělají vedení vnitřkem? :)
Asi nejlepší volba.
Budu ho brát taky,proto o něm vím
Opravdu to ma pevnou osu?? Dival jsem se na mrx a az x7 carbon ma osu 12 mm ( ale ten je za 23 000 kc)
má pevnou osu (osa je v v ceně)
A nejaky link kde je to uvedeno??
O linku nevím, ale když jsem ho objednával, osa byla přibalená u rámu.
A objednaval jsi kde ? (pokud to neni tajne), uvazuji o koupi taky
Objednával jsem přímo od MRX
Ale to bylo za doporucenou cenu, ne?
Jak tu kdesi psal scalar, da se sehnat o dost levneji, viz treba ten odkaz vyse.
mám obchod, takže ještě jiná cena :)
…a nebo :)
A je nekdo ze zde pritomnych mi to nabidnout za nejakou “dobrou” cenu. Velikost pro 186 cm tipuju 21”.
Ok. Dik za info. Na tom linku je cena vyssi, tak snad se to nemeni ( treba s rokem produkce)
díky ten vypadá dobře, budeš na něj dávat 100mm vidlici?
Nevím na koho reaguješ,ale pokud na mě,tak na to přestavím Meridu z profilu.Jo bude tam Reba 100mm.
jojo..já jen že jsem nikde nenašel doporučenou vidlici…120mm vidlicí bych už mohl narušit geometrii kola co?
Geo se určitě změní,ale jaký to bude mít vliv na ovládání a jízdu ti neřeknu,nemám s tím zkušenosti,ale jsou tady na to odborníci,kteří ti to vysvětlí.
Ty 2 cm to určitě snese.
Zdravím, po prasknutí mého rámu řeším možnou stavbu nového kola, ale zatím jsem jen ve fázi hledání komponent.
Aktuálně vidím snad největší problém v hliníkovém rámu s pevnou osou. Aktuálně mám ve výběru tyto možnosti:
Nějaká Merida, MRX a CRR290, žádný z nich se mi extra nelíbí s tím, že CRR290 tam je jen fakt jako rám s pevnou osou.
Dál jsem hledal rámy Cube a ve velikosti 23 jsem našel „asi s pevnou osou“ jen tyto dvá rámy: Cube – Reaction SL + Cube – Reaction Pro (2014), kde si nejsem jistý, jestli mají opravdu pevnou osu, protože k tomu není žádná další informace.
Máte někdo nějaké další tipy? Rád bych, aby se cena rámu vešla do 10000 a už to se mi zdá moc. Na Bikediscount jsem se díval, ale ve velikosti 23 jsem toho příliš (nic) nenašel.
Nikdo nic?
Ahoj nemate někdo povědomí potřebují sehnat rám 29" ale velikost 3XL měří 203cm RB má ale jiná možnost ?
Ahoj sháním nový pevný rám na 29" velikost XL, pevná osa, ne-boost, Tampered hlava, nevíte o nějakých dostupných? Na RB mám prasklou zadní stavbu, poslal jsem fotku do RB předpokládám že je to neopravitelné, rám je po záruce.