Protože můj rám Artur Traction pomalu dosluhuje a bude ho nutný vyměnit, tak se porozhlížím a dost se mně líbí KHS Alite 4000. Máte někdo zkušenost s tímto rámem, nebo co jinýho v týto ceně.
Protože můj rám Artur Traction pomalu dosluhuje a bude ho nutný vyměnit, tak se porozhlížím a dost se mně líbí KHS Alite 4000. Máte někdo zkušenost s tímto rámem, nebo co jinýho v týto ceně.
Co treba Marin Pine Mountain? Je presne za 10, moc peknej ocelacek.
No za desítku můžu sehnat i ocelový KHS Team a věru je to krásnej rám:-)
No mozna jdu proti proudu, ale vybiral bych 100% nejakou ocel, za 10 koupis uz neco slusnyho. Podle kola vypadas, ze ramy nemenis kazdy rok, to bys ocel mohl ocenit.
Ocel je lákavá. Jinak razím heslo nač měnit starou pračku dokud ještě pere:-) a nejvíc si toho hesla cení žena :-))
Na jare jsem taky resil ram, dost jsem uvazoval o oceli. Ten Marin ale nema navarky na vecka (to samy Jamis), Bares mi necim nesed, pripadalo mi, jakoze otravuju a Kovarik byl moc drahej. Nakonec jsem dostal mega nabidku a vzniklo z toho to, co mam v profilu.
7790,–
To zlevnovali? Na jare byl za 9990 Kc.
jojo, www.marinbikes.cz
To je úchvatnej rám! Pokud bych kupoval HT neváhal bych…
Ten Marin je nádhernej …
Ja mam alite 4000 z roku asi 98 a je porad super, vrele doporucuju :-)
No Saint Luzifer Scandium
sem kliknul vedle :-(
nevim proc, ale necemu co vazi jako moje kliky bych neveril. asi sem divnej
jsem pro, krásnej rám :o)
krása, bral bych ho:-) a nebo Marina…
RB
RB RB RB
a co treba RB
To už bych spíš koukal po tom scandiu…
fort www.gigabike.de/…00001100.htm na 189 EUR bez poštovného
Opravdu zajímavá stránka. Ten Fort, ale nemá navářky.
na diskové ee…
Tak potom tento www.gigabike.de/…00001500.htm ,kdyz se tam da jina leva patka…
Tak to nevim. Nejsem si jist zda-li by to pomohlo…
Pomohlo,ta patka na kotouc je na ta hornejsi z dvou na fotce.
Pokud je to patka na kotouč (což nejsem schopne objektivně posoudit), pak je to stejně rohloffáckej rám, ne ?
nj, tak už sem si to přečet, ale rohloff je to každopádně.
to ale neznamena,ze tam nemuzes dat klasickej saltr,navic muzes menit delku zadni stavby,jedinej problem by byl s vedenim bowdenu na smyk.
Ted jsem na to jeste kouk a ani ten smyk by nebyl problem,dal by se se spodnim tahem a dolu pod stred by se vrtnul takovej ten klouzek co je na silnickach a nekterych MTB (treba Marin,Sfinx).
Kona Kula Supreme, ale vubec netusim kolik stoji ;-)
bud to KHS Team a nebo Treka 8500 ( aplikacie.slovenska.sk/wobj/?profile=57 )