Zdravím – nemáte někdo nápad na dostupný EN rám podle ± následujících parametrů? :
- Zdvih kolem 160 – 180 mm
- Rozumná váha (spíš ani nejde o jednotky gramů, ale aby to nebyl ingota trošku to stoupalo i do kopce)
- ideálně 12×135 zadní osa (nábu mám zapletenou a rád bych použil conejvíc dílů)
- Cena max 30k (rád bych ještě níž, ale jak tak brouzdám, tak asi nemámšanci :( )
- Aby to něco vydrželo – docela rád si sem tam skočím, sjezdíky mámtaky rád rychle :)
Prošel jsem všechno možné, ale buď je to mimo kapsu (99% toho, co jsem našel), nebo mimo jiné parametry:
- Agang ninja – dost těžký a hlavně se nedá sehnat se vzduchovýmtlumičem a navíc 222 / 70 se ve vzduchu dost těžko (našel jsem jen Vivid aRoco) – dá se z toho vůbec vyrobit jezdivé kolo?
- Canyon Torque – našel jsem v outletu, ale jen v „S“ (teď mám rám17´) a z těch geometrií nejsem moc moudrý :( – mám kolem 175cm, alekvůli skokům a větší hravosti volím spíš menší rám, ale nevím,jestli to není málo. A jak je to s Torquem a jezdivostí?
- Haibike Rockstar – Rám, co by se mi podle mě 100% zamlouval, ale nedáse sehnat samotný..