Full rám jsem sice chtěl kupovat až příští rok, ale jak postupně klesá cena tohoto rámu, tak mi začíná pořád víc a víc vrtat v hlavě (dnes cena lehce přes 10k), jde ale o výprodej a už těch rámů asi není moc, na tandem-biku mají skladem už jen malé velikosti (potřebuju 20,5" neboli minimálně 520mm sedlové trubky, jinak budu mít nízko sedlo), ale myslím že by se ta dvacítka ještě sehnat dala, ale právě z důvodu malého počtu těchto rámů začínám uvažovat že ho vezmu ještě letos.
Proto se chci zeptat, jestli kolo na tomto rámu někdo z mítních nevozí? V galerii žádné kolo s tímto rámem není, ale třeba ho tu někdo jezdil/jezdí tak prosím napište zkušenosti s tímto rámem :) vím že to není žádná hitparáda, ale jako první zkušenost s fullem to myslím nebude až tak špatné, nechci ho ale zase po roce měnit, chci s ním být dlouho, časem třeba koupit lepší tlumič… jde o to, že peněz na rám víc než těch 10k nemám, a i kdybych rám kupoval až příští rok a vybíral z jiných, tak rozpočet nebudu mít o moc větší, takže by ten výběr moc široký nebyl a rámy v téhle ceně se budou chovat +/- stejně, co myslíte? Vzhledově se mi ten rám moc líbí, radši bych sice černý rám než šedo bílý, ale i s tím se dá něco udělat.
Mlok se k němu kdysi vyjadřoval, že má moc velký hlavový úhel, v popisu ale uvádí délku vidlice 480mm, což odpovídá ale vidlici se zdvihem 100mm, je ale jasné že u tohodle rámu bude vidlice se zdvihem cca. 130–140mm, tak by mě zajímalo jestli ten hlavový úhel je uveden pro tu krátkou vidli, a nebo pro vidli kterou tam osazovali čili pro 130mm vidli… kdyby to totiž bylo pro 100, tak by se ten hlavový úhel zmenšil při používání 130–140mm vidle a bylo by to jak u jiných AM kol… neví někdo jak to je?:) A kdyby někdo věděl jak moc tahá za kliky, jak tuhne pod brzdou a jak moc houpe při šlapání tak to taky napište :) Přeci jen je to čtyřčep, sice hodně levný, ale jezdit by mohl pěkně…