Neví někdo jestli dělá SCOTT carbonové rámy na rychloupínák nebo už jen na pevnou osu(popřípadě jaké)? Myslím 29 er. Díky
Neví někdo jestli dělá SCOTT carbonové rámy na rychloupínák nebo už jen na pevnou osu(popřípadě jaké)? Myslím 29 er. Díky
A ještě prosím o radu, jak poznám, že je tam rychloupínák nebo pevná osa? Díky
Řekl bych, že dle obrázku. Možná se pletu, ale 29er carbon bez pevný osy jsem tam nenašel.
Filipe, koľko máš rokov? Pokiaľ to nie je z obrázku jasné klikni si na rám a pozri špecifikáciu (SPECS). Keď sa tak na to zbežne pozerám, tak iba Alu HT rámy majú štandardny rychloupinák na 135mm nábu. Carbon a fullsusp majú 142×12mm, t.j. pevnú osu.
Musíš být trochu tolerantní, třeba je o generaci mladší :-)
Ja som si vždy myslela, že všetci o 1 – 2 – 3 generácie mladší sú na internete oveľa zbehlejší ako ja. Ale asi to tak vždy nie je :)
Nebo spíš takhle, mám rám na reklamaci, tak spíš se pídím po tom, co bych mohl dostat, neví někdo jestli dávají jenom to co mají na výběr v sekci rámy nebo to může být jakýkoliv rám v sekci kola (jako už poskládaná)?
já před časem dostal přesně jaký jsem měl byť se jednalo o designově minulej model..
Já mám právě rám Scott Scale 29 Pro což je z rok 2011 a teďka se nemůžu orientovat, jaký rám to je teďka. Hledal jsem podle ceny celého kola a našlo mi to 2 kola, ale v sekci rámů je nemají, tak nevím podle čeho to oni berou.