cau, rad bych se zeptal na jednu vec – mam vidli Reba Race 29" Dual Air, rocnik 2006, jak je to s prestavenim zdvihu? Prostudoval jsem si materialy na webu vyrobce a pochopil jsem, ze je tam tzv. „travel spacer“, kterej kdyz se vytahne, tak se zdvih zmeni ze zakladnich 85mm na 100mm. Nikde ale neni napsane jestli tam jsou 2 ty spacery, tzn. kdyz se vytahnou oba, tak je z toho 115mm nebo jestli 85/100/115mm plati jen pro normalni 26" verzi a 29" verze ma moznosti 85/100mm… Taky jsem nikde nenasel, jak vlastne ten spacer vypada, vim ze asi nejjednodusi by bylo vidli rozdelat, ale do toho se mi nechce, protoze s tim nemam zkusenosti a taky bych ji musel pritahnout na barak, protoze na byte na to nemam naradi a misto… Napiste prosim, jestli jste s tim nejak laborovali, pripadne hodte nejakou fotecku, jestli by byla… Zajimala by me taky narocnost takove operace – normalne jezdit na 85mm, ale pak si to treba na zkousku, pripadne kdyz budu vedet, ze mesic nebo dva budu jezdit nejaky tezsi tereny, tak tam zkusit dat 115mm. Nemyslim prestavovat kazdej tyden, ale proste na nejakou dobu zkusit jezdit vetsi zdvih, kdyz nebude vyhovovat, tak to zas dat dolu nebo opacne. Jo a vyhledavani jsem zkousel a mam dojem, ze tenhle problem tu jeste probiranej nebyl, i kdyz prispevku k Rebe je dost.