Caute,
mate niekto skusenost nejaku uz z vidlou Rock Shox model 2013? SID alebo REBA? na nete o tom este clovek vela nenajde, no kupit sa uz Reba napr. da.
Su nejake skusenosti/poznatky?
Dikes
Caute,
mate niekto skusenost nejaku uz z vidlou Rock Shox model 2013? SID alebo REBA? na nete o tom este clovek vela nenajde, no kupit sa uz Reba napr. da.
Su nejake skusenosti/poznatky?
Dikes
nevím Ale je pravda že to budou vše solo airy ? jestli jo tak mě to dost štve a rock shox asi nebude moje další vidlice..
tak někde mají uvedeno Solo air někde ne, hlavně u lepších modelů , proč asi?
Všechny budou solo-air. Prý za tím stojí jistý Milan S., podplatil někoho v RockShoxu, aby přešli na solo-air a bude teď předělávat Reby a Sidy na dual-air :-)
Ty váhy jsou celkem brutální… Kde jsou teď všichni, co propagovali RS proti Foxu právě díky DA? :) No jsem na to zvědav… Letošní Reba mi ve 29er verzi přišla lepší, než 29er Fox, tak snad to na příští sezónu ten SA nějak nezdupe. Jsem se už ve specifikaci leknul, že má Spešl SA nějak speciálně kvůli Brainu, ale tak holt evoluce :D.
No ale ten design se moc nepovedl. Hlavně ten nápis Rockshox
budou ty reby taky tak debilně vykuchané jak letošní ročník?
Ještě vykuchanější :-)
Už jsem jednu Rebu 2013 dával na kolo, je malinko lehčí, solo-air fungoval slušně.
Jak to maji vyresene? Je tam normalne pruzina jak u levnejsich anebo nejak jinak?
Dekuji – prosim :)
ja tam mam dual-air vid?
Kolo porad super i po 1200km, jenom brzdy me ted v pondeli nejak zlobi, posles mi prosim jeste jednou ten link na ty navody na opravy? nemam pristuo do pracovniho mailu dnes
dekuju
ted s tema novyma napisama vypadaj jak levny suntourky :D
Ahoj, využiji toto vlákno na otázku, co si myslíte o ceně reby? Chci si koupit rebu rl 2012, jen nevim jestli čekat do uvedení nové reby, kvůli snížení ceny té staré. Také by se mohlo stát, že cena stoupne, protože 2013 zatím vypadá jako nepovedená.
Aby 2012 se ti nevyprodala, já bych to moc neriskoval, cena podle mě o moc neklesne.
naopak starsi model zdrazi protoze prestanou byt dostupne OEM verze !
a ofiko ceny jsou uplne jinde, takze i kdyz slevi porad budou drazsi
ok, asi ji tedy koupím hned. na kupkolu to stejně níže nepůjde.
http://www.kupkolo.cz/…2012_z91077/
díky
Nebo o tisícovku levněji http://www.koloshop.cz/…la-akce.html
proc je http://www.koloshop.cz/…ce-2011.html o 10k drazsi? nevidim tam zasadni rozdil
Rl oproti RLT Ti, a 26 vs 29
a poplock
poplock je standardne v balení nebo ne? uvažuji také na rebou z kupkola za tu sedmičku
a ešte aj asi model 2011 podľa vonkajších nôh
BEZ poplocku :-) takže ani né
právě jsem dokončil objednávku na kupkole za 7K
Z Taiwanu, nebo z USA?
všechny prý jsou z Taiwanu…
To říká Kupkolo, bo origo RS nemají na skladě. Musíš hledat na jiných shopech, tam mají i US made.
napiš odkaz kde prosím díky
bohužel musíš na amerických e-sbopech tam na to je zákon
myslím že i Taiwan bude v poho má ho 90% lidí
Taiwan rozhodně není v poho, dělají tam samé šity, co není z jůesej bych teda nechtěl :/
tak co mám podle tebe dělat?Všechny vidle ať už RS nebo Sant.Epicon (i TT) jsou Taiwan.nebo se pletu
Všechny ne. Jak psal Kubad, když koupíš v USA, tak máš origo US. Svízel je, že musíš Kalouskovi doplatit DPH.
pokud odpovídá fotka tomu, co posílaj, tak je to 2012
Ahoj, rad bych se zeptal jaký je pro tuto vidlici potřeba adaptér pro brzdy avid juicy s kotoučem 180mm. poradí někdo? Děkuji
asi neco takovyho, ne?
nebude to tohle? http://www.kupkolo.cz/…0p-p2_z5914/
vidle bez adaptéru je standartně na 160mm kotouč?
jo promin, mas pravdu. normalne by to melo byt na 160mm. na 180mm je potreba, aby ta brzda byla jakoby dal od vidlice, proto ta redukce. ale nevim jestli treba nova vidle nema delsi PM na uchyceni, ze si je clovek musi sam zariznout a vyfrezovat, nikdy sem ji zatim nemel. bud nekdo jiny poradi, nebo proste koupit vidli a pak redukce.
vidle je PM ns 160mm a pomoci toho adapteru co sem dal jarda850 to zvětšíš na 180mm
ne
myslíte že mám novou vidli RS Reba 2012 dát na kontrolu množství oleje než ji namontuji na kolo nebo je z výroby oleje dost?Někde jsem četl že je v nové minimum oleje a pak jde do kytek
určitě te vidlici jen prospěješ když budou oleje zkontrolované
Osobní zkušenost – málo oleje(resp. mi v servisu řekli, že dole v noze nebyl prakticky žádný)
Taky je to od té doby o dost lepší vidlice…
Lehce offtopic, neví někdo kde mají za hezkou cenu SIDa, 120mm, bílá barva, 9 nebo 15mm osa a pokus možno lock na korunce ? (kdyby soloair tak by to bylo zcela geniální)
Jde o to, zda 26" nebo 29", taper nebo normální sloupek…
Já včera koupil jednu SID RL 26" s 15mm osou ale v černé něco přes 6 tisíc v akci, ale standardně ji tam měli kolem 7. Zdá se mi to docela slušná cena. Jen pořád přemýšlím, zda to pro mě bude velká změna ve funkci proti starší Reba Team ještě s kulatým můstkem (rok nevím, 2008?). Když vidím, o kolik jsou věci na 29" dražší, tak snad ještě chvíli zůstanu u 26".
mám dotaz pro zkušené, má ještě vubec reba nějakou výhodu oproti SIDce (kromě ceny)? když je vykucháná tak to ani s tuhostí ani funkcí už nebude nic moc ne? díky