chtel bych vedet jestli mate nekdo zkusenosti s touto vidlici pripadne jaky je vas nazor na tuto vidlici www.bagbike.cz/?…
chtel bych vedet jestli mate nekdo zkusenosti s touto vidlici pripadne jaky je vas nazor na tuto vidlici www.bagbike.cz/?…
to je ale brutal zdvih na tak tenky kluzaky…
ale myslim ze jinak dobra ne?? zdvih vetsi nez axel tlumeni ma taky i lock
no asi bych do ni sel nemit prachy ale ty kluzaky…me stacilo 28mm na mym skarebu na 80mm a jak se celej hejbal hezky:))) nevim co to bude delat ten zdvih 125 s tema paratkama.uvidis:)
presne to sem chtel napsat ;). to lapne vakl, jeste to nebude nasazeny na kole. neco jako 120mm axel… „vysokozdvihovy“ lowend neni urco to prave.
tak prachy nejsou a je to levnejsi nez splice, pokud chytnu brigad vidim to na toru nebo enco hezkeho treba minutku, da se to nejak seridit?? v rock shoxach se nevyznam
ja nevim ale pripadas mi jako rozpolcena osobnost.nejen ze stale odpovidas sam sobe ale taky srovnavas uplne rozdilny vidle.treba splice a nixon.ted zase minute a toru.fakt nevim co ti teda poradit.spis bych to dojezdil chvili na tom co mas a pak teprve investoval a ne kupoval neco na 2 mesice a pak se toho zase tezce zbavoval.
rači přitlač finance, tohle asi fakt nebude nic moc
na tom co mam uz se ned ajezdit a budu to kupovat an rok az dva a to me netizi
a na jaký to chceš kolo a jakym stylem jezdíš?
sakra proc odpovidas sam sobe??????????kdo se v tom ma vyznat?????
jezdim vsehcno mozne hlavne teren, zavodil sem v xc a mam 4evera ale uz asi 5 let sada acera vidle rst 321 tl
chjo jak kdybych mluvil s dubem.si pokecej…
ale ram bud spydera nebo meridu a sadu lx jen kliky deore a rafky si necham
budu psat do ty doby nez to pochopis :DDDDDD tak kdo z koho :DD
v tom případě bych do ní asi nešel – má zbytečně velkej zdvih.. a ta tuhsot konstrukce bude asi dost na štíru…
mas snad za tu cenu neco lepsiho??
Tak se neptej když nemáš jinou volbu. Otázka zněla ano/ne.
je lepsi tohle nez judy?? www.bagbike.cz/?…