zdravím,
sháním Rebu v bílé v non-tapered verzi. Nejdou pořádně sehnat za nějakou normální cenu (tj. 7–8 tisíc)…
nemáte někdo tip?
Díky!
zdravím,
sháním Rebu v bílé v non-tapered verzi. Nejdou pořádně sehnat za nějakou normální cenu (tj. 7–8 tisíc)…
nemáte někdo tip?
Díky!
když už se tady probírají Reby
sháním Sida nebo Rebu 29" Dual Air tappered, lock na řidítka.
kdyby někdo věděl o něčem za solidní peníze – jen nové.
taky sháním :) kdo najde, dejte to prosím sem
Díky :)
Možná se něco najde na webu RaceBike
např.:
Vidlice Rock Shox Reba RL, ovládání LO z řidítek, zdvih 120mm, pro rozměr kola 26 – osa 5mm. Sloupek 1 1/8.
Sklad – Jezdkovice
Stav – nové.
7 318Kč
Zdvih snížíš, pokud se nepletu? Nebo se u nových musí měnit vnitřnosti?
Případně zavolat, to bude jistota…
na maily reaguji obratem. To co maji v teto nabidce byva aktualni, hned po zakoupeni to odmazavaji, uz jsem tam par veci bral.
Jojo, mail je v tomhle případě taky adekvátní, už jsem si jich s PH několik vyměnil a vždy rychlá a jasná odpověď. Jestli to ale chce hned, tak je telefon taky řešení.
Je to sice solo-air ale http://www.kupkolo.cz/…2014_z95506/?…
cena rozumna ne?
Je to letos všechno nějaký přebraný :/
Já zjistil, že dodavatel nemá už Epicona 29 tapered 15mm a Rebu 29 tapered 15mm, taky nikde nemůžu najít.
Dneska mi o chlup unikla jedna nový z cyklobazaru za 6500,– :/
SID RL 26" Dual Air 100 ML 15 Tapered PopLoc white – € 172,81
Moc pekna cena. Pokud mu bude stacit krk, tak proc ne?
Zdravim,
mam dotaz – planuju koupit rozumnou non-taper vidlu, z dostupnych jsou Epicon z TT nebo Rebu.
Z duvodu vahy bych asi radeji Rebu, jen nevim jestli novou 2014, ktera je solo air
http://www.kupkolo.cz/…2014_z95506/?…
nebo radeji tuto 2012, ktera je dual air
jinak remote lockout nebo korunka je mi jedno, jezdim porad s odemknutou vidli..
coz by teoreticky mohla byt nevyhoda nove reby, kde je vidle odemcena kdyz je packa zmacknuta a nekdy to pry zlobi..
Sel bych do DA, moznost nastaveni citlivosti,mazani olejem misto vazelinou a asi zmena zdvihu, mozna progresivita jak pro koho-sa je linearni a da se vlozkovat
Pokud se nepletu, i ta nová je „skrytá dual-air“, ale řikaj tomu solo-air, protože foukáš jednim ventilkem (obě komory najednou). Takže i tak by měla bejt citlivost OK, ale je fakt, že dual-air s dvěma ventilkama a možností foukat každou komoru jinym tlakem dává uživateli větší možnost nastavení.
Cena je dost podobná.
Podíval bych se ještě na možnost změny zdvihu – jestli se musí měnit střeva, nebo jenom vloží/vyndá plastovej spacer.
Asi bych šel do dual-air stejně jako allrose. Jezdím asi 2008/2009 Rebu D-A a poměrně novou (~2012) Revelation S-A (maskovanej D-A) a cajk, chodí obě pěkně.
Epicona jsem taky chvíli jezdil, předělán na olej, nechtělo se mu odtrhávat, ale ve zdvihu už fungoval pěkně. TT verze bych se vůbec nebál a zvažoval jí taky, je dost možný, že bude srovnatelná s tovární Rebou. Takže pak bych se rozhodoval konkrétně cenou, možnostmi nastavení/zamykání/snižování/atd., vzhledem.