1. Nejsem si jistý, jaké varianty zdvihů je možno docílit u vidlice RS Reba SL 2008. Podle všeho, délka spaceru je 15mm a možné varianty tím pádem (0 – 115, 1 – 100, 2 – 85). Otázka zní: Je to tak? Pročetl jsem snad veškerou relevantní dokumentaci výrobce a v pdf dokumentu s názvem „95–410–762–000 2006 Pike Reba RVL Dual Air Service Guide.pdf“, v sekci ALL-TRAVEL CONFIGURATIONS je na obrázku, v případě Reby, jediný 15mm spacer a přestavění ze 115mm na 100mm. O 85mm zdvihu ani zmínka. Dokument je určen pro rok 2005 – 2006. V jiném pdf dokumentu s názvem „TM_MY09_E.pdf“ má spacer délku už 20mm a varianty zdvihu (0–120, 1 – 100, 2 – 80). Dokument je určen pro rok 2009.
2. Jak přesně změřím aktuálně nastavený zdvih vidlice aniž bych vidlici rozebral a spočítal spacery (viz. bod 1 výše)? Šuplerou délku viditelné části vnitřních nohou? To je nesmysl.
3. Jaké máte zkušenosti s (ne)dodáním zbývajících spacerů při koupi vidlice, např. přes e-shop. Pokud si v objednávce zvolíte zdvih takovým způsobem, že spacer(y) přebývá, dostanete jej přibalen? Já jsem objednával už dvě vidlice a nikdy mi „přebývající“ spacer nepřibalili. Vyplývá z toho snad, že jediným způsobem, jak si zajistit dodávku vidlice včetně plného počtu spacerů je uvedení nejnižšího možného zdvihu?