Zdravím, kolo ukazuje špatně rychlost Bafang M500 + displej Bafang C250.CAN. Samozřejmě motor nepomáhá, protože to ukazuje že jedu 99.9 km/h. Nevíte kde by mohla být závada? Díky
Zdravím, kolo ukazuje špatně rychlost Bafang M500 + displej Bafang C250.CAN. Samozřejmě motor nepomáhá, protože to ukazuje že jedu 99.9 km/h. Nevíte kde by mohla být závada? Díky
A fungovalo to dříve, nebo je to takto od nova? První věc co by mě napadla je nastavení velikosti kola.
Juknul bych na čidlo včetně kabeláže + magnet na zadním kole a pak bych to vzal někam na diagnostiku.
Je to nové kolo a nastaveno v tachometru dobře velikost kola 29". Tak asi reklamace.
Podívej se na nastavení a vzdálenost magnetu na zadním kole od snímače. U některých kol je magnet moc blízko snímače a musí se dát na drát na pravé straně výpletu.
Díky za info. Kouknu.
Tak to pomohlo. Dal jsem magnet na drát na pravé straně a světe div se je to ok. Ještě jednou díky.
Zdravím , mám ten samej problém. Akorát jsem extrémní amatér. Koupil jsem Sava 9.2+ s M500 bafangem vč displeje a ukazuje to to samé při pomalé jízdě. Nemohl by mi někdo poslat fotku toho drátu? Děkuji přikládám fotku jak to mám.
Nevím určitě jak u Bafangu,ale většinou se to má potkávat viz.foto.