Byl jsem dneska v www.03probike.cz/ (Pruhonice), maji na pulte novy Nobby Nic a Racing Ralph, velikost 2.25.
NN vypada jak stary, ale RR je uplne jiny, ma drsnejsi vzorek.
Byl jsem dneska v www.03probike.cz/ (Pruhonice), maji na pulte novy Nobby Nic a Racing Ralph, velikost 2.25.
NN vypada jak stary, ale RR je uplne jiny, ma drsnejsi vzorek.
A porad se ty RR rozrezavaj a propichavaj jenom je clovek nasadi? :)
Co ja vim? :)
Vozil jsem stary RR – zatim jsou v poradku.
No znam vic lidi co uz to rizli. Jeden nadsenec si kvuli tomu dal i 16km pochodovy cviceni na Bike Brdech. A porad se nepouci :) I ty moje jsou sama dira a jeste z toho vevnitr leze nakej dratek. Verze se snake skin. Zlaty notubes :)
To víš, to je osud, někdo řeže snake skin verze a někdo zase i s verzí bez snake skinu v pohodě.
Ale je fakt, že teď u kombinace Albert/SS mám lepší pocit, když jsou oba snake skin verze (tedy SS je rovnou alpencross verze).
Abych doložil i nějaká čísla. Jezdil jsem NN/RR kombinaci něco přes 5tis. km, což byly 2 kusy NN a 4 kusy RR (ten poslední nebyl ještě sjetej) a neřízl jsem ani jeden za tu dobu.
Všechny kusy byly verze bez snake skinu.
Ale defektů jsem měl na RR poměrně dost (na muj vkus). Tak kolem 12 na těch 5tis. km. Na NN jen 2.
Ja jeste nikdy zadnej plast neriznul tak abych nedojel. To SS taky jeste ne. Jenom je to sama dira. Nesrovnatelne vic nez s jinejma plastema. Nemit v tom tmel tak nedelam nic jinyho nez lepim. I s tmelem uz jsem musel uz davat dusi. Pri tom jsem zjistil, ze z toho SS leze nakej ostrej dratek. Me proste prijde RR proste pritahujou :)
A jeste neumim psat :)
nevim jestli porad, ale ja mel ty uplne prvni RR – uz nechci, taky sem se jednou takhle pekne prosel…cca 20 km v Moste nez me nekdo odvezl do cile…
ani jednou se mi je nepodařilo píchnout…
A vypadá ten nový RR i v reálu jako trochu jetý NN? :-)
Vubec ne. Ja bych to prirovnal spis k Specialized Roll-X.