scott scale 70 nebo trek 6300 ?
Děkuji.
scott scale 70 nebo trek 6300 ?
Děkuji.
já mám scott scale 70 a můžu doporučit :)
Trek taky nevypadá špatně, rozhodně má lepší vidlici a vepředu větší kotouč ;) kup to na kterým se budeš cítit líp.
těžké rozhodování :-(
Nedávno jsem se rozhodoval velice podobně, a nakonec jsem vzal Scale, hlavne kvůli rámu který je pro řadu 40 – 7O stejný, takže velice kvalitní základ pro budoucí upgrade :-)
přesně tak,špičkový AL. rám
A zrovna tento týden jsem provedl upgrade, takže konečně to začíná vypadat k světu :-) viz profil
Pěkné :-)ale zase je o něco dražší a má horší vidlici(údajně)nevím jak moc.Za tento cennový rozdíl byh už měl nové ráfky :DMožná je i lehčí v porovnání s trekem.
No na Scale je vidle RS Dart 2, tu jsem měl taky a po měsíci šla pryč :-) na Treku je buď RS Dart 3 nebo RS Tora. Toru má přítelkyně na kole a ve srovnání s Dartem to není nijak zázračný rozdíl – takže si myslím že stejně bys dřív nebo později dal lepší vidlu.
U Treku jsem hmostnost nenašel, u Scale je papírově 12,4 což je v základu slušné.
Doteď jsem jezdil na kole s pevnou vidlí a nijak jsem si nestěžoval.Takže těžko rozeznám rozdíly tlumení u odpružených vidlic :D.Třeba časem.A váha je dobrá u scale.Ještě vědět kolik váží trek.Ještě mě u něj zaráží,že je přehazovačka jen samotný deore.