Zdravim, jaky mate zkusenosti, reapektive nazor na toto kolo? Je pripadne nejaka alternativa kolem 30 tis.?
Diky
P.
Zdravim, jaky mate zkusenosti, reapektive nazor na toto kolo? Je pripadne nejaka alternativa kolem 30 tis.?
Diky
P.
Brutálně předražený.
Kola od kvalitní „konkurence“ se stejnou výbavou se dají sehnat vklidu o 10–12 levněji.
Koukni se na značku Canyon (etalon sériovejch kol, protože jsou prodávaný přímo továrna>zákazník a odpadaj marže dovozce a prodejce), nebo na některý kousky v Cyklo Němčík. Můžeš popřemýšlet i o stavbě na zakázku, která by vyšla v poměru cena/výkon úplně nejlépe.
Canyon je výhodnější jen do té doby, dokud nemáš užší vztahy se svým prodejcem. Na první pohled dobrou cenu Canyon mám už dávno zpět na ceně kol po slevě (tu ti Canyon nedá), servisu, komponent, čekacích lhůtách a dobrých rad.
To nic nemění na tom, že tenhle Scott je za 30k cenově přes čáru.
Kolo od Scotta mám, vše funguje jak má, reference uživatelů z mého okolí vesměs kladné. Ale v této cenové relaci bych se podíval na jíné značky, tam lze dostat více muziky za stejně peněz.
Cyklo Němčík mě dost zaujal! Zítra se tam zajedu podívat, mám to 20 km od bydliště. Děkuju.
Jinak co se týká té ceny Scotta – já bych ho měl za 28, ale je pravda, že výbava se dá sehnat lepší za stejné peníze.