Ahoj,
vlastni zde nekdo tohle kolo? Nenasel jsem na nej zadne recenze od uzivatelu. Byl bych rad, kdyby zde nekdo, kdo ho ma, napsal par radku. Diky.
Ahoj,
vlastni zde nekdo tohle kolo? Nenasel jsem na nej zadne recenze od uzivatelu. Byl bych rad, kdyby zde nekdo, kdo ho ma, napsal par radku. Diky.
Tady se Scottem moc nepochopíš a majitelé jsou buď nad věcí nebo mají strach něco pozitivního napsat;)
V kolech je jedna 930 a jedna 950, tak na to mrkni a ptej se majitelů…
Na nové modely (od r. 2017) Scott Spark je recenzí na zahr. webech poměrně dost, zejména ale na vyšší modely. Recenze jsou převážně pozitivní. Co tě přesně zajímá?
V podstatě je to jednoduché…nemůžu se rozhodnout mezi Neuronem Al 7.0 a konkrétně tímto Sparkem. Něco načtené mám, ale neznám nikoho, kdo vlastní jeden a nebo druhý bike. Spíš všeobecné vlastnosti kola…pocity z jízdy apod. Díky.
Jaký máš cenovky
± 60
Mám 910 od října min. r. a zatím není nic, co bych jí vytknul, kromě poměrně těžkých sériových kol.
U těch kol bych srovnával hlavně geometrii, např. ten Spark má o přibl. dva stupně položenejší vidlici. Tady půjde o tvé preference.
Každopádně je ideální si kola vyzkoušet. Dovozce Scotta má testovací kusy, takže není problém ji kolo třeba na víkend půjčit. U Canyonu to asi nepůjde.