silne uvazuju a tomhle sedle → www.bike-eshop.cz/…esign-bsd-08 jak je podle vas je? popripade budu rad dyz mi toporucite naky lepsi:-) ve stejny cenovy kategorii(cca1000–1500kc)
silne uvazuju a tomhle sedle → www.bike-eshop.cz/…esign-bsd-08 jak je podle vas je? popripade budu rad dyz mi toporucite naky lepsi:-) ve stejny cenovy kategorii(cca1000–1500kc)
To sedlo mi přijde docela dobre tvarované podobne jako SLR. Otázkou je jak kvalitní je potah. Jestli to není kůže, jako že asi není, tak se může velni snadno prodřít.
kůže to není, ale je to hodně odolný. Jinak sedlo je podobný SLR, je hodně pohodlný, pruží uprostřed… jsem s nim dost spokojenej…
a máš variantu s dírou nebo bez? taky o něm uvažuju.
s dírou, to je BSD08, bez díry je BSD09
No, s tou odolností bych byl opatrnej. Jednou se mi kolo vlivem větru převalilo na zem a sedlo se tak 2 cm rozedřelo, takže až tak odolný není.
Otazkou je nejen potah,ale hlavne za jak dlouho se prosedi.Podobna sedla jsem uz parkrat videl po roce nepouzitelne,jak byly prosezeny.
Což o to ,ale jestli to není kůže, tak se bude člověk více zapařovat.Kupoval bych jedině kožený.
Mam a je dobry. Sice mi pred pul rokem rupl skelet, ale reklamace byla bez problemu, takze jsem rad, ze mam novy;-)
po mých zkušenostech s Flitem s dírou (trans AM?)jsem k sedlům s otvorem nedůvěřivej
U mne je tomu naopak. Nejprve super zkusenost s Max Flite Trans AM, ted se SLR XC Gel Flow
No jo ještě je otázka, zda jsi měl správnou šíři-vyrábí se v x provedeních. Já mám flite trans am titanium a je dle mne lepší než to bez díry.
o šířku nešlo, tlačily mě okraje té díry a to dost brutálně, možná je to s lepší vložkou jiný
no já mám toto www.bike-forum.cz/…25171916.jpg www.bike-forum.cz/…11075833.jpg
A mě ty okraje moc nevystupujou-na těch obr. to jde i vidět-že je to v rovině. Možná jak který model Flitu.
Ja mam na nem zatim jen par vyjizdek a tak muzu srovnavat Gobi na „zimakovi“ vs. BBB s dirou na „zavodakovi“:
Plusy:
Minusy:
Uvidime po roce ;-)
Mam biele Anatomic Design, po jednej sezone na cestaku je ako nove. Ked ho chytis spinavymi rukami tak ide pekne umyt.
brali by ste ho teda ??? dejte mi sem pls linky na vase sedla!!! kery mate vyzkouseny (1000–1500kc nedavejte sem drazsi pac sem student a ne milionar:-))
Dneska jsem ho kupila…:)
hele zatím nejlepší zkušenosti sedla WTB Rocket,SST X, pro autor dělaná Era, jinak sedlo který neurazí Pells E Fly a ještě ušetříš při slušný váze 225g±+
www.bike-eshop.cz/…lender-cr-mo Mám titanovou verzi. Oproti starýmu Arturu (San Marco) paráda.
Mám úplně stejný, jenom je na něm nápis Velo. Bál jsem se, že mě bude bolet sedina. Obavy se naštěstí nepotvrdily – sedlo má asi díky otvoru poměrně měkkej prostředek. Za ty peníze doporučuju…
Taky mám to velo. Nalítáno má asi přes 8000 na silnici a v pohodě. Pokud člověku vyhovujou tyhle desky tak jo.
konkretne tohle mam. zatim na nem jen par km. potah neni kuze ale da se to. rok jsem mel i verzi s kozenym povrchem a ti lizinama a to bylo jeste o chlup lepsi…i takhle je to vysoky standard, velice dobre vymyslene a udelane sedlo, neprosedi se ale diky konstrukci pracuje. mel sem nisena – katastrofa, rocket – na me moc mekke ta cena co mas na odkaze je vyssi. ja v normal kamennem obchode kupoval za 990, ale da se najit i nizsi cena
no jak sem tak projizdel net tak me este zaujalo tohle www.bike-eshop.cz/…s-aier-cr-mo pripada mi ze podle popisku by melo bejt lepsi nez to bbb (aaale te desing je na h***o …takovej moc extravagantni:-/ ) …co si vo nem mslite vy(jak z hlediska dezingu tak funkcnosti) mate ho nekdo?
si myslím že je to stejnej výrobce:)BBB, Pell's jejich sedla si jsou podobný, jen maj jiný potahy a tak. Když si koupíš velo tak to bude asi přímo od výrobce
jaky velo???(konkretnejc by to neslo …tech je hodne)
www.kupkolo.cz/…bon_618.html
www.kupkolo.cz/…ite_186.html
Třeba to druhé srovnej s Pell's E-fly:) podobnost čistě náhodná
jj…uplne stejne si u nich necha delat dalsich stopadesat znacek…titec, forte, sette,…
no jista ciste nahodna podobnost tam je :)
ale narozdíl od BBB má to Velo sedlo za stenou cenu titanový lyžiny navíc!!!
Pro pells dela sedla i selle succes.
dovolim si zneuzit tento thread ..
taky chci poridt nove sedlo, pac koupe Selle Italia Filante byl nejhorsi obchod v zivote a vaham mezi temito www.bikesport.cz/detail.php?…
dokaze mi nekdo popsat rozdily mezi temito sedly?
rozdíly jsou patrné už podle vzhledu :-) SLR mi nesedlo vůbec, SLK bylo daleko lepší, cítil jsem jak sedim přímo na sedacích kostech, IMHO lepší a pohodlnější. Nakonec (kvůli ceně) mám to ke spokojenosti to BBB sedlo
SLR ted vozim na jednom kole a prechod z Pellse RSL byl vcelku sok.Pells se mi zdal pohodlny, SLR,ac tak nevypada se mi zda mnohem pohodlnejsi.SLK nevim, nelibi se mi diravy sedla,takze tezko rict.
SLK je mooooc pohodlny:-) I kdyz zacatky byly celkem krusny, zadek si nakonec zvyknul a ted je to supr!
www.bikesport.cz/detail.php?… www.bicy.cz/…e-detail.php?…
Lepší jsem nejezdil:-)
www.kolokram.cz/…uct_info.php?…
a co toto? myslite ze by mohlo byt pohodlne?
Au :-P
To vypada, ze by mohlo byt pohodlny!
pak napiš, za jak dlouho se to polstrování odlepilo…:)
Co jsi měl za potíže s Filante?
je desne tvrde .. po delsi dobe jizdy docela trpi trisla a odiraji se ..
www.rebelbike.com/…ign-ctl.html?… tak du nakonec do tohodle ,je sice vo 500 drazsi ale karbon a kuze za to stoji …dik v vsem za odpovedi:))
mě připadá směšný " T = Titanium (CrMo) Alu lyžiny " Ostatní výrobci- když mělo sedlo označení Titanium, tak byly lyžiny opravdu z titanu, nebo slitiny titanu.
neska sem koukal do oficialniho katalogu(kde by to meli mit snad dobre ne jak na strankach nakejch e-shopu) tak ti lyziny sou ze slitiny titanu/CrMo/alu
…teda jesi sem to spravne pochopil…
na webe je toto: T = Titanium / CrMo / Alloy combination rails.
a o par riadkov pod tym: Lightweight CrMo satin rails with adjustment indicators.
… snad v tom nebude nejaka finta ala loteria, kto si ake lyziny vytiahne … chudaci ti s hlinikovymi:-DDD
Ahoj, jake jsou dlouhodobejsi zkusenosti s BBB anatomic design? mechanicka odolnost potahu, barevna stalost (bila varianta). Diky
trocha archeologie :-)
Máte někdo zkušenosti s tímto sedlem na silničce??? nebo i s verzí bez díry..??
Díky moc za postřehy
Mam ho na biku a docela to jde, jen si musi prdel zvyknout. Ale malinko mi prijde, ze se mi zadek poti min :-)
mám ho v bílý verzi na silničce, barva po cca 800 km naprosto v pohode, tvarove je hodne podobný SLR a meximálně mi vyhovuje. Potah neni koženej, je to nejaka syntetika na ztužený pěně, udajně je ta pena ve dvou tvrdostech – na středu a v zadní části sedla jiná. Ale na bajka bych ho nedal, je to vyloženě silniční sedlo, takže na bajku mám prave SLR.
dík
a máš verzi s dírou či bez?
měl jsem ho s dírou, prasklo mi těsně za uchycením lyžim vepředu. A gobikovi tuším prdly dvě www.bike-forum.cz/…ponenty.html?…
Já sedlo BBB bílé s dírou. Barva je v pohodě-na biku 40000 km. Po 130 km v Beskydech na Drtiči bylo cítit. Ale zatím bych neměnila :)
40000? ..tady chce někdo dohnat Olkyce :)
JEŽIŠKOTE-PARDON 4 000. No už musím do školy :)
no proto :D
Neporadíte kde mají BBB sedla v Brně?
Vím že je měli v Bikezone.
dík, mají je, ale ne skladem :-(
Dalsi takovej…zkus HobbySport na Veveri.
Tam sem volal, taky nemaji.
Nebo Patar je měl. Jestli se tu neobjeví zkus se poptat na Cyklo-Patik@seznam.cz
Využiju theadu.
Potřeboval bych otestovat nějaký sedla. Nevím, které znich koupit a risknout nějaký koupit se mi nechce. Do oka mi padlo BBB nebo WTB shadow nebo pak fizik tundra nebo Selle Italia SLR XC nebo Selle Italia SLR XP. Případně něco dalšího co by se dalo otestovat a bylo za nějaké rozumné peníze. Absolutní finanční strop je 2000, ale kdyby bylo do 1500 byl bych rád. Kde by se v Praze daly tyto sedla otestovat? V9m jen o test centru WTB a asi 4 fiziky maji v Hostivici v Progresu. Nějaké další tipy na sedla jsou vítány. Díky za rady.